Μπορεί ακόμα η συμμετοχή μας στην Eurovision του 2013 να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο, πληροφορίες λένε πως η...

ΕΡΤ έδωσε τα χέρια με χορηγό, με την συμφωνία να ανακοινώνεται εντός των ημερών! Ήδη, στο τραπέζι έχουν πέσει τα σενάρια για την εκπροσώπησή μας.

Το πρώτο όνομα που λέγεται ότι βγήκε από το στόμα των υπεύθυνων της ΕΡΤ ήταν αυτό της Έλενας Παπαρίζου! Στην επικοινωνία που έγινε, η τραγουδίστρια απάντησε αρνητικά, επισημαίνοντας πως θέλει να υποστηρίξει την Ελλάδα, ωστόσο, τον καιρό εκείνο θα βρίσκεται στην Αμερική.

Επόμενος «στόχος» φαίνεται πως είναι η Ελένη Φουρέιρα, το όνομα της οποίας είχε ακουστεί και στο παρελθόν. Σε εκδήλωση του ραδιοφωνικού σταθμού «Δρόμος 89,8 fm», η τραγουδίστρια δήλωσε πρόθυμη να εκπροσωπήσει την χώρα στο Μάλμε!

Στο τραπέζι της ΕΡΤ έχει πέσει και το όνομα της Demy, με την νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια να θυμίζει σε πολλούς την Lena που κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού για χάρη της Γερμανίας πριν από δύο χρόνια!

Η συμμετοχή μας στον διαγωνισμό του 2013 αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα αύριο ή μεθαύριο, με τον χορηγό να αναλαμβάνει ολόκληρο το κόστος και η ΕΡΤ να μην χαλάει ούτε ένα ευρώ.

Star.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top