Θεωρούνται και όχι άδικα από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις του ανδρικού πληθυσμού. Οι γυναίκες από την...
Σουηδία είναι οι πιο καυτές από κάθε άλλη χώρα του κόσμου. Πραγματικά δεν υπάρχει αρσενικό που να μην τις κυνηγάει. Τελικά τι είναι αυτό, που κάνει αυτά τα κορίτσια τόσο ποθητά;

Ένας blogger επιχειρεί να μας λύσει την απορία και φαίνεται να πέφτει μέσα. " Οι γυναίκες από την Σουηδία είναι η φαντασίωση του κάθε άντρα. Ψηλές, πανέμορφες, ξανθές, προικισμένες και ιδιαίτερα αθλητικές είναι ότι πρέπει. Αυτά τα κορίτσια-βίκινγκ είναι το ένιγμα τυλιγμένο σε ένα χαρτί και τα αρσενικά προσπαθούν να τις ξετυλίξουν χωρίς ποτέ να τα καταφέρουν".

Μάλιστα μας δείνει 10 tips για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι με μια Σουηδέζα. Για ρίξτε μια ματιά

1. Παίξτε το πλούσιοι. Σε αυτές τις γυναίκες αρέσει το ακριβό καλώς ή κακώς

2. Μάθετε να παίζετε DJ μουσική. Για κάποιον λόγος τις ξετρελαίνει αυτό και μάλιστα θα νομίσει ότι είστε πολύ cool!

3. Καλέστε την για ένα ποτήρι τσάι. Μην σας μπερδεύει αυτό. Είναι κωδική ονομασία στα παλιά τα χρόνια για να κάνετε σεξ!! Τολμήστε το.

4. Φορέστε εφαρμοστά, κολλητά jean. Θα δείχνετε πολύ καλύτερα. Αυτά αρέσουν σε αυτές τις κοπέλες και σίγουρα μπορείτε να το κάνετε.

5. Πάντα το μπαρ σου να είναι γεμάτο. Το ποτό είναι μια ουσία που διεγείρει πολύ κόσμο. Ακόμα και οι γυναίκες από την Σουηδία θα τρελαθούν, ειδικά άμα δουν ότι είστε προετοιμασμένοι για όλα.

6. Μην ξεχνάτε να λέτε ότι στην Σουηδία τα πάντα είναι καλύτερα. Θα ξετρελαθούν με αυτό πιστέψτε μας.

7. Πηγαίνετε την σε ένα μαγαζί με έπιπλα(ΙΚΕΑ κ.α.) Άμα καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτήν την δοκιμασία μαζί της, μπορείτε να κάνετε πραγματικά τα πάντα.

8. Να είστε επικοινωνιακοί και να προσπαθείτε να τους κάνετε κοπλιμέντα. Οι Σουηδοί δεν το κάνουν αυτό και συνήθως δεν πετυχαίνουν τίποτα με την ησυχία τους.

9. Κάντε εσείς την πρώτη κίνηση. Ζητήστε τους το τηλέφωνο τους. Θα τους αρέσει. Συνήθως αυτές κάνουν κάτι τέτοιο, για αυτό πρέπει να ενεργήσετε αστραπιαία.

10. Μάθετε και καμία ντόπια λέξη. Τους ξετρελαίνουν κάτι τέτοια και σας φέρνουν φυσικά και πιο κοντά. Χιούμορ πάνω απ' όλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top