Το όνειρο του Γιάννη Ζαραδούκα, να αγωνίζεται ως βασικός σε μια ομάδα αλλά και να διεκδικήσει μια θέση στην εθνική ενόψει του Euro, δεν ήταν γραφτό να πραγματοποιηθεί.


Η ρήξη χιαστών που υπέστη στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης  του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο, θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Ο αμυντικός των Ηπειρωτών πρόκειται να χειρουργηθεί την προσεχή Τετάρτη, ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά που υπέστη και να ξεκινήσει η αποθεραπεία του.

Σε αυτό το στοίχημα αποτελέσματα θα υπάρξουν μετά τους πρώτους τέσσερις μήνες, όπως προβλέπεται άλλωστε σε ανάλογους σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ, με δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα «Goal», δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την εξέλιξη της πορείας του, αφού κι ο ίδιος τόνισε πως το ένα στραβοπάτημα διαδέχεται το άλλο φέτος.

«Ήταν γραφτό να μην πάω στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας το καλοκαίρι. Όλα έγιναν ξαφνικά, σε μια στιγμή. Φέτος όλα μου πάνε στραβά. Ήρθα στον Ολυμπιακό και δεν έπαιξα λεπτό. Και πάνω που βρήκα την φόρμα μου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήρθε η κακιά στιγμή να μου τα γκρεμίσει όλα».

Δυστυχώς τα προγνωστικά και του ίδιου του παίκτη επιβεβαιώθηκαν, αφού όπως τόνισε χαρακτηριστικά, πόνεσε τόσο πολύ όταν τραυματίστηκε, που αμέσως κατάλαβε από μόνος του ότι δεν επρόκειτο για κάτι απλό.

Ωστόσο προσπαθεί να παραμένει αισιόδοξος, πιστεύοντας πως θα χει την ευκαιρία μιας δυναμικής επιστροφής με το νέο έτος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top