Φαίνεται πως αν τους δώσεις λίγα χρήματα παραπάνω, θα σου δείξουν σχεδόν τα πάντα!!




Αυτό ισχύει για τις παρακάτω διάσημες γυναίκες που τολμούν να..γδυθούν,για διαφημιστικές καμπάνιες γνωστών οίκων, έναντι φυσικά τεράστιων χρηματικών ποσών!Το θέαμα είναι εξαιρετικό..



1) Πρώτη και καλύτερη η Κίμ Καρντάσιαν, η οποία είναι απίστευτα σέξι στη διαφήμιση του αρώματός της, φορώντας μικροσκοπικά ρόζ εσώρουχα, μια γούνα για να μην κρυώνει και τα ψηλοτάκουνά της, ενώ κρέμεται απο ένα γιγάντιο χούλα χούπ!


2)Η πανέμορφη Νάταλι Πόρτμαν είχε αρνηθεί στο παρελθόν πολλές προτάσεις απο γνωστούς οίκους για να διαφημίσει τα προϊόντα τους!Τελικά, όμως υπέκυψε στον οίκο Dior διαφημίζοντας το άρωμα Miss Cherie, φορώντας μόνο μια κορδέλα στα μαλλιά...

3)Η σέξι τραγουδίστρια Rihanna δεν έχει κανένα πρόβλημα με το γυμνό και το αποδεικνύει συχνά στα video clip της. Για ακόμη μια φορά, λοιπόν, την απολαμβάνουμε χωρίς μπλούζα για την καμπάνια της Nivea.


4)Η πρώην του Τζόρτζ Κλούνει, Ελιζαμπέτα Κανάλις, εμφανίστηκε μόνο με τα εσώρουχά της, η για να είμαστε ακριβείς, με τα εσώρουχα του Ρομπέρτο Καβάλι, για διαφήμιση του συγκεκριμένου οίκου.

5)Άλλη μια σπουδαία ηθοποιός, δέχτηκε να φωτογραφηθεί με τα απολύτως απαραίτητα και το αποτέλεσμα πραγματικά τη δικαιώνει! Η Κίρα Νάιτλι, καλύπτει το στήθος της μόνο με δύο τιράντες και μαγνητίζει με το σέξι βλέμμα της, για λογαριασμό του αρώματος Chanel Coco Mademoiselle.


http://topeiraxtiri.blogspot.com/2012/01/pics_12.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top