H Mariah Carey ήταν εκείνη που έκανε πιο πρόσφατα το τολμηρό βήμα… ποιες όμως είναι οι επώνυμες που γδύθηκαν μπροστά στο φακό με την κοιλίτσα φουσκωμένη;…

Περνούσαν την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή τους. Ένιωθαν όλα εκείνα που λένε πως αντιλαμβάνεται μια γυναίκα όταν κυοφορεί. Ήταν όμως και sex symbols, style icons! Επώνυμες που δεν το έβαλαν ποτέ κάτω και δεν θεώρησαν ούτε για ένα λεπτό πως μια φουσκωμένη κοιλίτσα μπορεί να σημαίνει πως έχασαν κάτι από την θηλυκότητα και το σεξ απήλ τους.
Αν ανατρέξουμε πίσω στην ιστορία των star θα αναδείξουμε πιθανότατα πρωτοπόρο την Demi Moore, η οποία από το 1991 κιόλας τόλμησε να κάνει μια τέτοια φωτογράφηση. Το ενδιαφέρον στην περίπτωσή της είναι πως η γυμνή φωτογράφηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν και η πρώτη της γυμνή φωτογάφηση ever!!!
Ακολούθησαν δεκάδες μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδίστριες… Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο άξιες αναφοράς σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ και σου τις παρουσιάζουμε εδώ.

Claudia Schiffer

H πανέμορφη Claudia φωτογραφίζεται γυμνή για το γερμανικό ”Vogue” το 2010. Eίναι η τρίτη της εγκυμοσύνη για την λαμπερή Claudia που έχει ήδη δυο παιδιά.








Christina Aguilera

Τον Ιανουάριο του 2008 η Christina Aguilera, ενώ βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη πόζαρε γυμνή για το εξώφυλλο του “Marie Claire”. Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν πιο σέξυ από ποτέ. Μάλιστα, ο σύντροφός της Jordan Bratman ενθουσιάστηκε από αυτήν τη φωτογράφηση.







Demi Moore

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Demi. Από το 1991 παρακαλώ… η Demi Moore εμφανίστηκε πρώτη φορά γυμνή ενώ ήταν έγκυος, για το εξώφυλλο του “Vanity Fair” το 1991. Η λαμπερή Demi Moore πόζαρε στο φακό δυο μήνες πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της Scout LaRue. Οι αντιδράσεις που είχε προκαλέσει τότε ήταν πολλές, αλλά η Demi σίγουρα ήταν αυτή που έδωσε μια άλλη ματιά στη θηλυκό







Monica Belucci

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες γυμνές φωτογραφήσεις σε περίοδο εγκυμοσύνης ήταν και αυτή της θεάς Monica Bellucciγια το εξώφυλλο του περιοδικού “Vanity Fair”, τον Μάρτιο του 2010. Η Ιταλίδα ηθοποιός με το μοναδικό στυλ και το φλογερό ταπεραμέντο δείχνει την κοιλίτσα της στο φακό και φαίνεται πιο σέξυ από κάθε άλλη φορά.







Britney Spears

H Britney δεν έχασε ευκαιρία να αναδείξει την φουσκωμένη κοιλιά της και στις δύο εγκυμοσύνες της. Ίσως θυμάσαι περισσότερη εκείνη στο Harper’s Bazaar. Αυτή εδώ όμως συνδυάζει την pop diva που ξέρουμε με την εγκυμοσύνη και είναι και με την Britney στα ξανθά πλατινέ της που μας αρέσει πιο πολύ!







Cindy Crawford

Στο W, τεύχος του Ιουνίου, το 1999 το supermodel ποζάρει κρατώντας την κοιλίτσα

http://www.mychannel.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top