Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία του σχετικά πρόσφατα το νεαρό  την ίδια στιγμή πολλά υποσχόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα ερωτικών ειδών SexopolisThe Erotic Shop υποδέχεται και καλοσωρίζει νέες σειρές ερωτικών εσωρούχων από τις ευρέως γνωστές εταιρείες Ηustler, Electric και Rene Rofe Lingerie.

H Hustler, αποτελεί πλέον μέρος της Αμερικανικής κουλτούρας, εκπροσωπόντας αξίες όπως ομορφιά, εξερεύνηση, ενθουσιασμός. Ξεκίνησε  το 1974 και σήμερα πλέον μετά από μια πορεία -καθ’ όλη της τη διάρκεια ανοδική- διακρίνεται για την ποιότητα των προϊόντων της και την έμφαση στη λεπτομέρεια της κατασκευής τους. Από μια τόσο ολοκληρωμένη σειρά προκλητικών εσωρούχων δεν θα μπορούσαν να εκλείπουν τα καυτά κόκκινα, τα διχτυωτά κορμάκια, κάλτσες και ολόσωμα καλσόν, τα τόσο sexy, την ίδια στιγμή πρακτικά κιλοτάκια χωρίς ραφές, βαμβακερά εσώρουχα και τα σουτιέν με άψογη εφαρμογή.  Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο η Ηustler έχει καταφέρει να κερδίζει τους πελάτες της προσφέροντάς τους υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές τιμές. Το μήνυμα της Hustler καθώς και τα προϊόντα έχουν πλέον διαδοθεί σε περισσότερες από 40 χώρες.  Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι συνυφασμένα με την ποιότητα και «προδίδουν» την ταυτότητα τους!
Στην ίδια γραμμή κινείται και η σχετικά νεότερη εταιρεία Εlectric Lingerie, ιδρυθείσα τον Μάιο του 2003. Με διανομή σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως η Εlectric έχει επίσης καταφέρει να κερδίσει το κοινό με εσώρουχα και αξεσουάρ σχεδιασμένα να προκαλούν και να ενθουσιάζουν. Σετάκια ελκυστικά, εξαιρετικής ποιότητας και εφαρμογής, babydoll αλλά και καλσόν που θα κάνουν την γυναίκα που τα φοράει να τα λατρέψει και τον άντρα που θα τα «απολαύσει» να μην τα χορταίνει...!
Τέλος, η Rene Rofe βρίσκεται για περισσότερα από 20 χρόνια στον χώρο της βιομηχανίας προκλητικών εσωρούχων με μια εκλεκτή ποικιλία ειδών. Η προσφορά της στο χώρο της μόδας εσωρούχων περιλαμβάνει μια συλλογή από χαριτωμένα την ίδια στιγμή άκρως προκλητικά και οικονομικά κομμάτια. Σχεδιασμένα για κάθε γυναίκα κάθε ηλικίας, μοναδικά σχεδιασμένα απέχουν κατά πολύ από οτιδήποτε κοινό και συνηθισμένο. Η διακεκριμένη αυτή σειρά έχει σίγουρα να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο για κάθε προτίμηση, όπως για παράδειγμα υψηλής ποιότητας και αισθητικής ζαρτιέρες, εντυπωσιακά ολόσωμα δικτυωτά καθώς επίσης και φορέματα για κάτι πιο «επίσημο» αλλά εξίσου sexy..!
Το Sexopolis είναι σε θέση να φιλοξενεί πλέον προϊόντα και από τους τρεις αυτούς οίκους Ηustler, Electric, Rene Rofe παρουσιάζοντας και προωθώντας μια μεγάλη ποικιλία ειδών που απευθύνονται σε κάθε ηλικία αλλά και τάση... “Γιατί το sexy είναι πάντα στη μόδα...”



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top