Αν και μίλησε τρόπο τινά με γρίφους ο πρόεδρος της Google, Eric Schmidt, ωστόσο φαίνεται να έχει δηλώσει στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, πως η εταιρεία του θα διαθέσει στην αγορά μία ανταγωνιστική ταμπλέτα μέσα στους επόμενους έξι μήνες.


«Στους επόμενους έξι μήνες σχεδιάζουμε να λανσάρουμε στην αγορά μία ταμπλέτα υψηλής ποιότητας».

Αυτή λοιπόν, η δήλωση θα μπορούσε να σημαίνει αρκετά πράγματα. Κατ 'αρχάς, ότι η Google σχεδιάζει να αναπτύξει, προωθήσει και πουλήσει μία δική της ταμπλέτα, πιθανότατα με σε συνεργασία με την Motorola, εντός των επόμενων έξι μηνών.

Τώρα, σε μία άλλη εκδοχή και ίσως πιο πιθανή, η Google ετοιμάζεται να αρχίσει την κυκλοφορία του Ice Cream Sandwich, κάτι που σίγουρα πρόκειται να βελτιώσει την γενικότερη εμπειρία των χρηστών με τις ταμπλέτες που τρέχουν λογισμικό Android.

Επί του παρόντος, οι ταμπλέτες που τρέχουν το Android 3.0 (Honeycomb) δεν έχουν αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις στο σύνολο όσον αφορά την γενικότερη εμπειρία, κάτι που αντικατροπτίζεται και από τις πωλήσεις.

Τέλος είχε να πει και κάποια πολύ καλά λόγια για τον Steve Jobs, τον οποίο και χαρακτήρισε ως τον Michelangelo της εποχής μας και πως είχε διαβλέψει και συνειδητοποιήσει από πολύ νωρίς την επαναστατική δυναμική της ταμπλέτας.

http://www.proho.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top