Η κλήρωση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας έστειλε τον Ατρόμητο στα πόδια του Άρη, με τον Μάρκο Βελίδη να δίνει θετικά προγνωστικά στην πρόκριση παρά τη δεδομένη δυσκολία του αντιπάλου.


Οι «κίτρινοι» βρέθηκαν στην κληρωτίδα έπειτα από μία περιπετειώδη και αγχωτική πρόκριση στον βούρκο-γήπεδο του Πανθρακικού, από τον οποίο για να πάρουν τη νίκη κλήθηκαν προηγουμένως να ανατρέψουν το σε βάρος του 1-0 με το οποίο είχε προηγηθεί η ομάδα της Κομοτηνής.

Το στοίχημα φυσικά παραμένει ένα και μοναδικό και δεν είναι άλλο η νίκη στη νοκ άουτ αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες, αποτέλεσμα που θα τους στείλει κι ένα βήμα πιο κοντά στον τελικού του θεσμού, αφού αυτός είναι ο μοναδικός αυτή τη στιγμή ρεαλιστικός στόχος του Άρη για τη φετινή σεζόν.

Είναι και ο μόνος που μπορεί να μπαλώσει τις τρύπες στην ψυχολογία του, καθώς φέτος δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον καλό του εαυτό, φλερτάροντας ακόμη και με τις θέσεις του υποβιβασμού.

Το καλό είναι ότι η ομάδα του Γιώργου Δώνη παίζει το ποδόσφαιρο που ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ των Θεσσαλονικέων, όμως σε κάθε περίπτωση ο νεαρός γκολκίπερ εφιστά την προσοχή.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο, έχει χώρους και αυτό είναι καλύτερο, γιατί θα βρούμε χώρους να χτυπήσουμε την αντίπαλη ομάδα. Αν είμαστε σοβαροί θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε την πρόκριση. Αν ήταν στην έδρα μας θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.

Αν είμαστε σοβαροί, πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σαν μια γροθιά μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά και το δείξαμε χθες. Αν αυτό συμβαίνει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», δήλωσε στο «Άρης FM».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top