H σχετικά νέα υπηρεσία του YouTube για ενοικίαση ταινιών και TV shows προς 99 cents, πλέον θα διαθέτει εκατοντάδες τίτλους ταινιών από το Walt Disney Studio αλλά και από τις Disney-Pixar και DreamWorks Studios στο άμεσο μέλλον.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγες εβδομάδες μετά τα δημοσιεύματα, πως Disney και Google συνεργάζονται στην παραγωγή νεών εκπομπών και υλικού απευθυνόμενου σε μικρά παιδιά μέσω από το YouTube. H επίσημη ανακοίνωση από το YouTube αναφέρει ότι προς το παρόν λίγες ταινίες της Disney είναι διαθέσιμες, αλλά σύντομα εκατοντάδες ταινίες όπως “Alice in Wonderland”, “Cars” και “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” θα είναι διαθέσιμες προς ενοικίαση. Ακόμα η Disney θα προσφέρει extra υλικό όπως συνεντέυξεις των συντελεστών και behind-the-scenes από τις ταινίες στο YouTube Movie Extras.
Οι ενοικιάσεις ταινιών του Walt Disney Studio θα είναι διαθέσιμες, για τώρα, στους χρήστες YouTube και Google TV σε Αμερική και Καναδά.
Πρόσφατα η Disney έκλεισε συμφωνίες και με τις υπηρεσίες streaming των Netflix και Amazon, για ενοικίαση ταινιών και TV shows.

http://www.geeknews.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top