Η χρήση λιπαντικών κατά τη διάρκεια του σεξ συμβάλλει στη μεγαλύτερη σεξουαλική ευχαρίστηση και ικανοποίηση στις γυναίκες, διαπίστωσαν ερευνητές από τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με...

την Debby Herbenick, αναπληρώτρια Διευθύντρια του Κέντρου Προαγωγής της Σεξουαλικής Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, και τους συνεργάτες της στη μελέτη συμμετείχαν γυναίκες που χρησιμοποιούσαν..
.. έναν από τους έξι διαφορετικούς τύπους λιπαντικών με βάση το νερό ή τη σιλικόνη
Αυτό που προέκυψε από την έρευνα, που έγινε σε δείγμα 2.453 γυναικών ήταν ότι η χρήση λιπαντικών βελτίωσε τη σεξουαλική εμπειρία. Σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70% οι γυναίκες δήλωσαν ότι... η χρήση λιπαντικών κάνει το σεξ πολύ πιο ευχάριστο και άνετο.
Το 85% των γυναικών , ηλικίας 18 – 68 ετών, ήταν ετεροφυλόφιλες και το 56% παντρεμένες με μέσο όρο ηλικίας τα 32.
Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάστηκαν στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα.


Γιαυτό σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα παρακάτω:
Λιπαντικά Waterglide
 
Τα λιπαντικά της Γερμανικής εταιρείας Waterglide, είναι πλέον διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό  κατάστημα sexopolis.gr ! Με χρόνια εμπειρίας στην παρασκευή λιπαντικών, τα οποία είναι ιατρικά ελεγμένα και δεν προκαλούν ερεθισμούς ή άλλες ενοχλήσεις στο δέρμα, παρέχει μία ποιοτική γκάμα προϊόντων σε προσιτή τιμή. Το κάθε λιπαντικό Waterglide, περιέχει 200ml παχύρευστου τζελ, σε ποικιλία αρωμάτων που θα ικανοποιήσει τα γούστα σας και θα σας φέρει πιο κοντά στην ερωτική απόλαυση την οποία αποσκοπείτε.

 
Είναι βασισμένα στο νερό, γεγονός που τα κάνει 100% ασφαλή για χρήση με latex προφυλακτικά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τον/την σύντροφο σας να χαλαρώσει πριν την διαδικασία του πρωκτικού σεξ. Με την χρήση ενός λιπαντικού Waterglide διασφαλίζετε την μέγιστη δυνατή απόλαυση κατά την διάρκεια του σεξ, αλλά και την ασφάλεια του/της συντρόφου σας καθώς και την δική σας, ελαχιστοποιώντας την τριβή του δέρματος, χωρίς φυσικά να χάνεται η αίσθηση! 

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε αρώματα όπως κεράσι, βανίλια, μπανάνα, μήλο. Για εσάς που θέλετε κάτι το "παραδοσιακό", υπάρχει το άοσμο λιπαντικό Waterglide, όπως και για εσάς που θέλετε ένα λιπαντικό ειδικά για το πρωκτικό σεξ χωρίς κάποιο συγκεκριμένο άρωμα, η σειρά "Anal" είναι ιδανική για την εξερεύνηση μιας διαφορετικής οδού προς την απόλαυση. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top