Το κακό που μπορεί να έχει συμβεί φοβούνται πλέον οι οικογένειες των δύο αγνοούμενων Ηρακλειωτών, της 44χρονης Φρόσως Δημητρίου-Πετρίδη και του 53χρονου Χάρη Κουμάκη, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί εδώ...
και περίπου 20 ημέρες. Τρεις εβδομάδες έχουν περάσει και είναι, όπως λένε, σαν να τους έχει «καταπιεί η γη».

Από την Αστυνομία διεξάγεται έρευνα αναζήτησης τους σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπως γράφει η εφημερίδα «Πατρίς».

Η 44χρονη γυναίκα, πριν πάει στην δουλειά της-εργάζεται ως καθαρίστρια σε μεγάλο εμπορικό κατάστημα-φέρεται να εξέφρασε φόβους για την ζωή της σε μία φίλη της. Αυτή η πληροφορία ενισχύει την ανησυχία των οικείων της που πιστεύουν σε μεγάλο βαθμό ότι η 44χρονη δεν εξαφανίστηκε κατ’ επιλογή της. Όπως λένε, η αγνοούμενη λατρεύει τις δύο κόρες της και σε καμία περίπτωση δεν θα της υπέβαλε σε ένα τέτοιο μαρτύριο αν ήταν καλά.

Περίεργη όμως ήταν και η συμπεριφορά του 53χρονου Χάρη Κουμάκη, ο οποίος την παραμονή της εξαφάνισης του επισκέφθηκε την κόρη του. Μεταξύ άλλων στην συζήτηση που είχαν, φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία του αν πεθάνει, να κηδευτεί στο χωριό του, τον Πύργο και όχι στο Ηράκλειο, ενώ πριν φύγει από το σπίτι της θέλησε να την αποχαιρετίσει με ένα φιλί καθώς «κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί αύριο».

Οι δύο οικογένειες αναμένουν τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, προσδοκώντας ότι θα διαφωτίσουν τις έρευνες.


http://fimotro.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top