Σάββατο 15 Οκτωβρίου


Γενικό Προφίλ

Η Σελήνη σας καλημερίζει από το ζώδιο του Ταύρου και στη συνέχεια εισέρχεται στους Διδύμους.



Αυτό σημαίνει πως η μέρα είναι το πρωί πρακτική και από το απόγευμα επικοινωνιακή. Το τετράγωνο Σελήνης –Ποσειδώνα μέσα στο μεσημεράκι ψιθυρίζει τον σκοπό … κράτα ένα ψέμα για το τέλος.





ΚΡΙΟΣ
Μια ημέρα η οποία απαιτεί σύνεση και περίσκεψη. Είναι σημαντικό να διαχωρίσετε τις επιθυμίες από τις υποχρεώσεις σας, ώστε να αποφύγετε κάποια λάθη ή απώλειες. Ίσως το σπίτι με μια καλή παρέα και ένα καλό φαγητό να αποδειχθεί η καλύτερη «έξοδος». Κάποιες ειδήσεις θα σας δώσουν ανέλπιστη χαρά.





ΤΑΥΡΟΣ
Υπάρχει κάτι πίσω από αυτά που σκέπτεστε ή συζητάτε σήμερα. Ίσως αναγκαστείτε να πάρετε κάποιες γρήγορες αποφάσεις για κάτι που σας απασχολεί ή να κάνετε μία συζήτηση έντονη χωρίς να σκεφτείτε τους άλλους. Όπως και να έχουν τα πράγματα αποφύγετε την ανοιχτή αντιπαράθεση. Μια μέρα που θα αναπολήσετε μια ιστορία αγάπης.





ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια ημέρα που το άγχος σας θα είναι αντιληπτό σε όλους. Η βιασύνη ίσως σας παρασύρει σε απερίσκεπτες κινήσεις ενώ η αφηρημάδα σας θα αποτελέσει αιτία για καθυστερήσεις. Μέσα από τους φίλους σας βρίσκετε την κατανόηση που σας επιτρέπει να ξεχάσετε τα πάντα. Αισθηματικά, από τις κινήσεις που βλέπετε αναθαρρείτε και παίρνετε πρωτοβουλίες.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή μέρα απαιτεί να εστιάσετε την προσοχή σας σε θέματα εργασίας και να δείξετε ενδιαφέρον σε ζητήματα που αφορούν την κοινωνική σας ζωή. Αν και θα υπάρχει ένα μπλοκάρισμα στην εκδήλωση συναισθημάτων, θα μπορέσετε να διερευνήσετε θέματα που σχετίζονται με μέλη της οικογένειας σας με μεγάλη ευκολία. Αυξημένες υποχρεώσεις.





ΛΕΩΝ
Κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας θα υπάρχει ένταση στην επικοινωνία και ορμητικότητα στις κινήσεις. Ερωτικά, δημιουργείτε θετική ατμόσφαιρα και αυτό σας γυρνά πίσω το πολλαπλάσιο. Συναντήσεις με φίλους και γνωστούς μπορούν να αποτελέσουν αιτία για να έρθετε κοντά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ευχάριστες ειδήσεις θα σας παρασύρουν σε υπερβολές.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα βρίσκετε χρόνο για να φροντίσετε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο και να κάνετε κάποιες προετοιμασίες που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Αν και η διασκέδαση δεν είναι στα σχέδια σας, εντούτοις θα παρουσιαστούν ευκαιρίες μέσα από επαφές και μετακινήσεις να ξεφαντώσετε. Ενασχολήσεις με παιδιά και νεαρά πρόσωπα ευνοούνται τα μάλλα.





ΖΥΓΟΣ
Σήμερα, σκέφτεστε να ξεκουραστείτε και να αποφύγετε επαφές που θεωρείτε βαρετές ή επιβαλλόμενες από άλλους. Πάραυτα, κάποιες επισκέψεις από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή πρόσωπα που δεν συμπαθείτε δεν θα λείψουν, γι’ αυτό δεν έχετε παρά να επιστρατεύσετε τη διπλωματική σας δεξιοτεχνία. Αισθηματικές προτάσεις αποτελούν όαση στον ωκεανό.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια ερωτική μέρα που σας εξάπτει τη φαντασία και σας δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγετε από τα ανούσια και τα καθημερινά. Πρόσωπα που ασχολούνται με την τεχνολογία ή άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα αποτελέσουν καλή παρέα καθώς θα σας κεντρίσουν νοητικά. Καλή μέρα για να ζητήσετε μια χάρη ή να εκμαιεύσετε πληροφορίες.





ΤΟΞΟΤΗΣ
Σχέσεις ορόσημο αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής σας από τη μια στιγμή στην άλλη. Η επιπολαιότητα των άλλων θα σας ενοχλήσει και θα αποτελέσει αφορμή για να κάνετε περιπαιχτικά σχόλια. Ιδανική μέρα για να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που σας εκτιμούν και σας θαυμάζουν. Η θετική σας ενέργεια θα απομακρύνει τη γκρίνια και τη μιζέρια.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν και η μέρα ξεκινά με θετικές προδιαγραφές και ευχάριστη διάθεση, ξαφνικές ρήξεις με συνεργάτες ή αγαπημένα πρόσωπα ίσως ταράξουν τα ήρεμα νερά της προσωπική σας ζωής. Από το απόγευμα αναθεωρήσεις και ερευνητικές κινήσεις θα σας ανταμείψουν ενώ τηλεφωνήματα και επισκέψεις θα σας αναστατώσουν το πρόγραμμα. Καλή μέρα για να ξεφύγετε από τα του καθήκοντος.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δημιουργικές ιδέες σας συνεπαίρνουν και συμβάλλουν στη ψυχική σας ανάταση. Συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού κινητοποιούνται με ευκολία. Ο έρωτας αποτελεί για εσάς την μεγαλύτερη πρόκληση και δεν έχετε παρά να αναμετρηθείτε μαζί του. Εξαιρετική μέρα για να δώσετε πράσινο φως σε ένα σχέδιο σας που θα φέρει τα πάνω κάτω.





ΙΧΘΕΙΣ
Μια μέρα που σηκώνεστε με διάθεση να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες. Μια κοινωνική πρόσκληση ή επίσκεψη μπορεί να σας ευχαριστήσει ή να σας ψυχαγωγήσει ανάλογα με το ύφος και το περιεχόμενο της. Οι επιλογές και οι κινήσεις σημαδεύονται από ταχύτητα και ίσως αδεξιότητα. Μια μέρα που ευνοούνται οι αντιθέσεις.


astrology

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top