Η Κίμ Καρντάσιαν παντρεύεται σήμερα τον αγαπημένο της...
Κρις Χάμφρεϊς. Ποιος θα φανταζόταν άραγε σήμερα την επιτυχία που σημειώνει στο Hollywood και σε ολόκληρο τον κόσμο εκείνο το κορίτσι που πριν από 5 χρόνια δεν ήταν παρά μία κοσμική που εργαζόταν ως στυλίστρια και είχε διάσημους φίλους.




Τον Αύγουστο του 2006 και σε ηλικία 25 ετών η Καρντάσιαν περπάτησε για πρώτη φορά το κόκκινο χαλί για να παρευρεθεί σε πάρτι για τη δισκογραφική δουλειά της φίλης της Πάρις Χίλτον στο Λας Βέγκας.


Τον επόμενο χρόνο όλα άλλαξαν. Η Κιμ μεταμορφώθηκε σε αγαπημένη των ταμπλοιντ περιοδικών όταν ήρθε στη δημοσιότητα ένα ροζ βίντεο με τον τότε αγαπημένο της Ρέι Τζέι. Από τότε η νεαρή Κιμ αποφάσισε να γυρίσει το δικό της ριάλιτι «Keeping Up with Kardashians» στο οποίο πρωταγωνιστούσε μαζί με την οικογένειά της. Το πρώτο επεισόδιο βγήκε στον αέρα τον Οκτώβριο του 2007 και από τότε χτυπά κόκκινο στα νούμερα τηλεθέασης.


Τα τελευταία 5 χρόνια αυτό η Καρντάσιαν έχει χτίσει τη δική του «αυτοκρατορία». Μονάχα φέτος η Κιμ έχει βγάλει 12 εκατομμύρια δολάρια. Διάσημη σταρ με δικό της ριάλιτι, σχεδιάστρια μόδας αλλά και επιχειρηματίας αφού διαθέτει τρία καταστήματα ρούχων και μία σειρά αρωμάτων με την υπογραφή της. Η Κιμ ό,τι πιάνει γίνεται χρυσός.


Τον μέλλοντα σύζυγό της γνώρισε το 2010 και οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα.
Η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει. «Κρατώντας ένα τεράστιο μπουκέτο με ροζ τριαντάφυλλα και ένα δαχτυλίδι 20 καρατίων με ρώτησε εά θα ήθελα να τον παντρευτώ», εξηγεί εκείνη..


Σήμερα οι δυο τους ετοιμάζονται να δώσουν αιώνιους όρκους αγάπης. Ο γάμος τους ο οποίος κοστίζει «μόλις» 29 εκατομμύρια δολάρια(!) θα τελεστεί στο Μοντεσίτο στην Καλιφόρνια ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Κ. ΚΑΡΝΤΑΡΣΙΑΝ: Πριν και μετά http://24wro.blogspot.com/2011/08/blog-post_9138.html#ixzz1VbYs5wLi

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top