Το ότι οι Ασιάτες είναι πωρωμένοι με τα video games το ξέρει όλος ο κόσμος...


Ωστόσο το που μπορεί να φτάσουν δύο νέοι προκειμένου να ανανεώνουν τους λογαριασμούς στα παιχνίδια που παίζουν online δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους.

Ένα ζευγάρι κινέζων πούλησε τα τρία παιδιά του προκειμένου να πληρώνει τους λογαριασμούς του σε διαδικτυακό παιχνίδι.
Ο Li Lin και η Li Juan γνωρίστηκαν από ένα video game. Η γνωριμία τους κατέληξε σε παράφορο έρωτα, ο οποίος εξελισσόταν στη «σκιά» ενός ιντερνετικού παιχνιδιού. Το ανήλικο ζευγάρι το 2008 παρουσίασε συμπτώματα εθισμού στα video games όταν για να πάει σε ίντερνετ καφέ παράτησε το μωρό μόνο.

Την επόμενη χρονιά έφεραν στον κόσμο και δεύτερο παιδί, το οποίο είχε άσχημη κατάληξη. Το πούλησαν έναντι 300 ευρώ προκειμένου να βρουν λεφτά να ανανεώσουν τον λογαριασμό τους στο online game που έπαιζαν. Την ίδια τύχη είχε και το μεγαλύτερό τους παιδί το οποίο όμως πούλησαν έναντι 3.000 ευρώ.

Το ζευγάρι έκανε και τρίτο παιδί το οποίο είχε την ίδια κατάληξη… Η μητέρα του αγοριού κατήγγειλε το ζευγάρι στις αρχές με αποτέλεσμα να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για της αγοραπωλησίες των μωρών. Η απάντησή τους στον πρόεδρο του δικαστηρίου ήταν αφοπλιστική: «Δεν ξέραμε πως είναι παράνομο να πουλάς ένα μωρό», είπαν αφήνοντας άφωνους όσους βρίσκονταν μέσα στο δικαστήριο…

newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top