vlcsnap-66005.pngΤην νίκη και την άνοδο κατάφερε η ομάδα των Κουνάβων σε ένα παιχνίδι ψυχής και πάθους στο δημοτικό γήπεδο Αγιών Παρασκιών.


Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν τους τρεις πολυπόθητους βαθμούς που τους δίνουν και μαθηματικά την άνοδο στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΗ για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Το συγκρότημα του Αθλητικού Ομίλου Κουνάβων ολοκλήρωσε κι εκπλήρωσε τους στόχους του σε μία χρονιά αρκετά δύσκολη λόγω του επιπέδου των ομάδων που συμμετείχαν. Έκανε κάτι εξωπραγματικά ξεχωριστό, καθώς στην επανίδρυσή του έπειτα από 8 χρόνια πήρε αμέσως την άνοδο πραγματοποιώντας αναμφίβολα εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά και αποδίδοντας ήθος στον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού, πρεσβεύοντας συμπληρωματικά το πνεύμα που έχουν καθορίσει όλες οι πολιτιστικές οργανώσεις της μικρής κοινωνίας των Κουνάβων.

Στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και δεν προβληματίστηκαν σε καμία στιγμή του. Μέχρι το ημίχρονο υπήρξε καθολική υπεροχή τους και οι πρώτες ευκαιρίες ήρθαν στο 30’ μετά από σουτ του Τσαγκαράκη και ένα λεπτό αργότερα από τον Πολυζωάκη σε ίδια φάση όπου τα σουτ και των δύο κατέληξαν ελάχιστα άουτ. Λίγο πρίν την λήξη του ημιχρόνου ο τελευταίος είχε ένα ακόμα σουτ που πέρασε λίγο ψηλά άουτ ενώ το σουτ του Αράποφ λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη οι Κουναβιανοί μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το παιχνίδι και μόλις στο 48’ έπειτα από λάθος της άμυνας των Μαλλίων, επωφελήθηκε ο Αράποφ που έγραψε το 1-0 με κοντινό πλασέ. Οχτώ λεπτά αργότερα ο Τσαγκαράκης ήταν αυτός που έλαβε την ασίστ του Πολυζωάκη για να προλάβει στην έξοδό του τον Λαπίδη και να κατοχυρώσει το παιχνίδι για τους Κουνάβους. Η συνέχεια δεν ήταν διαφορετική για τις δύο ομάδες. Τα Μάλλια από το 70’ κι έπειτα έπαιξαν με 9 παίκτες λόγω των τραυματισμών δύο ποδοσφαιριστών τους (δεν είχαν αλλαγές) και προφανώς οι γηπεδούχοι αποδίδοντας πολιτισμό και fair play απλά περίμεναν την λήξη της αναμέτρησης που τους έδωσε την άνοδο και μαθηματικά, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής με την ομάδα του Ατρομήτου Επισκοπής στις Αγιές Παρασκιές.

Εξαιρετική η διαιτησία της Γρύλλου με βοηθούς τον Πετράκη και τον Βισκαδούρο που ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα (κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο…) έναν δύσκολο αγώνα πάθους με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα.

Κουνάβοι: Γιαννακάκης, Ψυχογιός, Μήτρας, Γιαννούλης, Μανδελενάκης, Χαλεπάκης, Ντίνα (74’ Τερζάκης), Καλεμάκης (53’ Χρονάκης), Αράποφ (77’ Γκιαουράκης), Τσαγκαράκης, Πολυζωάκης

ΠΑΝΟΜ 2000: Λαπίδης, Κονταράκης, Καλαϊτζάκης, Πετειναράκης, Αποστόλου, Βασιλάκης Σ., Καρπαθιωτάκης, Πατελής, Αργυρός, Λόλι, Βασιλάκης Ν.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top