Την καριέρα του στη Ferrari θα κλείσει απ' ότι φαίνεται ο Fernando Alonso, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ιταλική ομάδα έως το 2016! Απ' ότι φαίνεται, η απώλεια του...


περσινού πρωταθλήματος δεν κόστισε στον Ισπανό δις παγκόσμιο πρωταθλητή ο οποίος θα κλείσει τουλάχιστον 7 χρόνια στο Maranello.

Ο Lucas di Montezemolo δήλωσε "χαρούμενος που ανανεώσαμε την συνεργασία μας με έναν οδηγό που έχει τη νοοτροπία του νικητή, ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες", ενώ ανέφερε πως "Ο Fernando διαθέτει τόσο την τεχνική ικανότητα, όσο και την δυναμική προσωπικότητα που απαιτείται για να παίξει σημαντικό ρόλο στην ιστορία της ομάδας μας".

Από την πλευρά του, ο Ισπανός οδηγός δήλωσε πως "από την πρώτη μέρα αισθάνομαι άνετα στη Ferrari και είναι η δεύτερή μου οικογένεια. Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που εργάζονται στο Maranello και στην διοίκηση της ομάδας. Ήταν φυσικό επακόλουθο να ανανεώσω τη σχέση μου με ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο με την ομάδα που αναμφίβολα θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου."


http://www.f1poleposition.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top