Θύμα φανατικών ισλαμιστών χάκερ έπεσε ο Ροναλντίνιο! 

Οι μουσουλμάνοι εισβολείς του διαδικτύου παραβίασαν την προσωπική ιστοσελίδα του Βραζιλιάνου άσου, «λούζοντάς» τον και στέλνοντας μηνύματα κατά των ΗΠΑ και του Ομπάμα, εκφράζοντας...
την υποστήριξή τους στον Μπιν Λάντεν!

«Υπάρχει μόνο ένας θεός και ο Μωάμεθ είναι ο προφήτης. Αυτό είναι απλά ένα μικρό μήνυμα γι’ αυτό το ένοχο έθνος. Κι εσύ Ροναλντίνιο, νομίζεις ότι είσαι βασιλιάς. Ο Θεός να σε καταραστεί και να καταραστεί όποιον είναι μαζί σου. Είσαι εχθρικός με τους Μουσουλμάνους και μη νομίζεις ότι οι πράξεις σου θα ξεχαστούν από μας. Σου μαθαίνουμε καλούς τρόπους», είναι η μετάφραση που δίνεται από την βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Globoesporte» για το αραβικό κείμενο.

Θέλοντας μάλιστα ο χάκερ να ειρωνευτεί τον Βραζιλιάνο αστέρα, στη μέση της σελίδας τοποθετήθηκε μία φωτογραφία του Ροναλντίνιο , έχοντας στο πλάι αυτή του Τζαρ Τζαρ Μπινκς από των πόλεμο των άστρων και πιο δίπλα μια φωτογραφία του Μπιν Λάντεν.

Παρακάτω υπάρχει ένα μήνυμα στα αγγλικά, όπου ο χάκερ δηλώνει την αγάπη του για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και βρίζει τον Μπάρακ Ομπάμα και τις ΗΠΑ.

Το πρόβλημα πάντως ξεπεράστηκε και η ιστοσελίδα του Βραζιλιάνου αστέρα λειτουργεί και πάλι κανονικά

enimerwsi.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top