Συνέβη την μεγάλη εβδομάδα
Πολύ γνωστή κυρία της Πάτρας με βαρύγδουπο επώνυμο επιχειρηματία της πόλης πιάστηκε σε σούπερμάρκετ να "σηκώνει" διάφορα "καλούδια" τα οποία έκρυβε σε πολυτελή τσάντα.
Το απίστευτο περιστατικό κατεγράφη σε σουπερμάρκετ απέναντι από το νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα.

Η γνωστή κυρία της Πάτρας δεν ήταν η πρώτη φορά που έμπαινε με διαθέσεις κλεπτομανίας στο συγκεκριμένο σουπερμάρκετ. Και βέβαια τις κινήσεις της είχαν αντιληφθεί και υπάλληλοι της επιχείρησης. Πληροφορίες θέλουν ακόμη και το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του σουπερμάρκετ να έχει καταγράψει την πλούσια δράση της.

Την Μ. Τετάρτη το ποτήρι ξεχείλησε και ενώ η κατα τα άλλα απαστράπτουσα κυρία με την Luis Viton της "ψώνιζε" ο υπέυθυνος ασφαλείας του καταστήματος την πλησίασε και της ζήτησε ευγενικά να τον ακολουθήσει μέχρι το ταμείο. Εκεί εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους.

Μόλις ο υπάλληλος άρχισε να αφαιρεί τα κλεψιμέικα από την Luis Viton της γνωστής Πατρινής εκείνη έβαλε μπροστά το σχέδιο εκτάκτου ανάγκης.

"Δεν είμαι καλά. Η καρδιά μου. Σας παρακαλώ αφήστε με", έλεγε διαρκώς η γυναίκα προσπαθώντας να αποφύγει περαιτέρω διασυρμό. "Είμαι γνωστή στην Πάτρα και ο σύζυγός μου είναι γνωστός επιχειρηματίας", έλεγε προσπαθώντας να αποφύγει την σύλληψη.

Μετά από την ολιγόλεπτη παράσταση που έστησε μπροστά σε εμβρόντητους άλλους πελάτες του σουπερμάρκετ, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης αποφάσισαν να την αφήσουν να φύγει χωρίς να προχωρήσουν σε μηνύσεις και την επακόλουθη σύληψή της.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως μέσα στην τσάντα της γνωστής επώνυμης - το όνομα είναι στην διάθεση του διαδικτυακού μέσου - βρέθηκαν οδοντόπαστες, κρέμες σώματος και άλλα φθηνά καλλυντικά που η αξία τους σε καμία περίπτωση δεν τα καθιστά απαγορευτικά. Ειδικά για μια κυρία του οικονομικού επιπέδου της πρωταγωνίστριας του περιστατικού.

nakedtv.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top