Η ΠΑΕ Πανιώνιος είναι η ομάδα που εμφανίζεται με ληγμένη ασφαλιστική - φορολογική ενημερότητα τον Ιανουάριο του 2011. Τα έγγραφα δημοσιεύονται πάλι σήμερα αποκαλύπτοντας την ονομασία του συλλόγου. Τι απαντά η ΠΑΕ.

Στην ιστοσελίδα της η εκπομπή «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη φέρνει στη δημοσιότητα τα δύο έγγραφα, με συγκεκριμένα ερωτήματα:

-Η ΕΠΟ γνώριζε πριν από την έναρξη του β΄γύρου τη μη ύπαρξη ασφαλιστικής-φορολογικής ενημερότητας της ΠΑΕ Πανιώνιος για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου;

-Yπάρχουν άλλες ομάδες της Super League με παρόμοια προβλήματα;

-Πώς επιτυγχάνεται ο ανταγωνισμός και η ισονομία του πρωταθλήματος, όταν οι πάγιες πρακτικές της Ομοσπονδίας νοθεύουν το προϊόν που η ίδια οφείλει να διαφυλάξει;

-Aποδόθηκαν ευθύνες σε στελέχη της ΕΠΟ ή ο Σ.Πιλάβιος λειτουργεί με λογικές συγκάλυψης;

Είναι προφανές ότι ο έλεγχος έχει χαθεί και μόνο μια εισαγγελική παρέμβαση μπορεί να φέρει στο φως τα στοιχεία όλων των ομάδων.

Η απάντηση του Πανιωνίου

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος Γ.Βεντούρης έκανε στην εφημερίδα Sportday την παρακάτω δήλωση: «Πώς είναι δυνατόν να πληρώνουμε κανονικά και να είναι κάτι πλαστό; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα ήταν εγκαίρως ενημερωμένες από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη». Την ίδια στιγμή η ΠΑΕ Πανιώνιος τονίζει ότι είχε βγάλει τον Ιανουάριο νέα φορολογική ενημερότητα.
http://www.gazzetta.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top