Το τρίμερο της Καθαρής Δευτέρας (5-7/3/11) χρειάστηκε να βρεθώ στην Πάτρα για επαγγελματικούς λόγους, Έψαξα στο internet και βρήκα το ξενοδοχείο mediteranne καθώς εκείνη την περίοδο ήταν το μοναδικό που κατάφερα να βρω σε «λογική» τιμή.
 To βρήκα στο παρακάτω site http://www.booking.com/hotel/gr/mediterranee.el.html?aid=311101;label=mediterranee-pndtl8MDN9FHLm3WjMl9wAS3113365067;ws=&gclid=CMbZgqOCk6gCFYwjfAodzHMMig. Στις φωτογραφίες που έχει αυτό το ξενοδοχείο φαίνεται πολύ ωραίο και καθαρό.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το ξενοδοχείο μου είπαν ότι το δίκλινο εκείνες τις μέρες στοιχίζει 100 ευρώ την ημέρα και θα πρέπει να στείλω προκαταβολή. Θεώρησα λογική την τιμή μιας και ήταν το καρναβάλι και έστειλα την προκαταβολή.
Όταν έφτασα εκεί και μπήκα στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι ήταν ένα παλιό μικρό και καλοδιατηρημένο δωμάτιο (φωτο 1,2) και το σημαντικό ότι ήταν πολύ μικρό για δίκλινο. Έτσι κοιτώντας την ταμπέλα που υπάρχει στην πόρτα διαπίστωσα ότι το δωμάτιο ήταν μονόκλινο  (φωτο 3) και απλά εμένα μου το είχαν δώσει ως δίκλινο λόγω αυξημένης ζήτησης λόγω καρναβαλιού.


    

Προσπέρασα όλα τα παραπάνω και το γεγονός ότι δεν είχε ζεστό νερό στο μπάνιο (μου το δικαιολόγησαν ότι έπρεπε να είχα αφήσει 10 λεπτά τη βρύση ανοιχτή για να κατέβει ζεστό νερό) αφού είχα πάει εκεί για επαγγελματικούς λόγους και όχι για διασκέδαση .
Το βράδυ επιστρέφοντας πήγα να μπω στο μπάνιο και βλέπω μπροστά μου μια κατσαρίδα στο πάτωμα (φωτο 4,5) . Διαμαρτυρήθηκα στη reception. Αυτοί αφού ήρθαν και διαπίστωσαν το πρόβλημα  έριξαν εντομοκτόνο και μου είπαν ότι τώρα είναι εντάξει και μπορώ να μείνω στο ίδιο δωμάτιο.  Εκεί έγινα έξω φρένων εκτός  ότι δεν μπορούσες να μπεις στο δωμάτιο από την μυρωδιά του εντομοαπωθητικού ήταν και επικίνδυνα για την υγεία μου να κοιμηθώ σε ένα δωμάτιο που ήταν πνιγμένο στα τοξικά αέριο του εντομοαπωθητικού. 



                    
Μετά από έντονη φασαρία με τους υπευθύνους του ξενοδοχείου,  πήρα πίσω την προκαταβολή και έφυγα από αυτό το άθλιο ξενοδοχείο. Μετά από πολύ ψάξιμο όλης της Πάτρας στις 3 τα ξημερώματα βρήκα άλλο ξενοδοχείο και με τα ίδια λεφτά έμενα σε δίκλινο κανονικό δωμάτιο , καθαρό άνετο και σύμφωνα με όλες τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος.

Το επόμενο πρωί έκανα καταγγελία στη νομαρχία και στο υγειονομικό και φαντάζομαι τώρα θα έχουν γίνει  οι απαραίτητοι έλεγχοι και θα έχουν διαπιστωθεί οι παραβάσεις,
Με την καταγγελία μου αυτή και με τις φωτογραφίες που στέλνω θέλω να ενημερώσω τους μελλοντικούς  ενοίκους αυτού του ξενοδοχείου να είναι προσεκτικοί και να ξέρουν τι θα συναντήσουν.




Αναγνώστης


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top