Οι «νονοί», η τραγουδίστρια και οι απίστευτοι διάλογοι Στο φως έρχονται σήμερα οι διάλογοι της πασίγνωστης τραγουδίστριας με έναν από τους... ανθρώπους της νύχτας, προκειμένου να τακτοποιήσει τις οικονομικές διαφορές της με επιχειρηματία. Η τραγουδίστρια σύμφωνα με τη δικογραφία, ζητάει το ποσό των 500.000 ευρώ που της χρωστά ο επιχειρηματίας, δίνοντας στον συνομιλητή της και στον αρχηγό της συμμορίας τα μισά χρήματα αν φέρουν σε πέρας τη δουλειά. 
Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι που προκύπτουν από τα τηλεφωνήματα της τραγουδίστριας με δεξί χέρι του αρχινονού και δημοσιεύονται στην εφημερίδα Espresso. Οι διάλογοι βρίσκονται στη δικογραφία αλλά και στις τηλεφωνικές επικοινωνίες του μπράβου με τον επιχειρηματία.
Η συνδιάλεξη με την τραγουδίστρια

Τραγ: Ό,τι επιταγές του 'χα δώσει, θέλω τα χρήματα πίσω όλα.

Νονός: Το θυμάσαι το νούμερο πόσο είναι περίπου;

Τραγ: Εμείς θέλουμε τα 250.

Νονός: Ωραία άσε, θα το κανονίσω εγώ (αναφέρει το όνομα της τραγουδίστριας), θα πάω εγώ εκεί.

Τραγ: Τα δύο πενήντα τα παίρνουμε όμως φίλε.

Νονός: Εννοείται

Τραγ: Δεν δέχομαι κουβέντα έτσι;

Τραγ: Μισό, άκου, μισό συν ένα Rolex και συν ένα Cartier χρυσό με μπριγιάν.

Νονός: Αυτά έχει το καθίκι;

Τραγ: Ένα Cartier χρυσό με μπριγιάν συλλεκτικό συν ένα Rolex.

Νονός: Ωραία.

Τραγ: Έτσι ή αλλιώς, θα πάει να μας πάρει καινούργια.

Νονός: Όχι, τι καινούργια, θα μας φέρει αυτά. Ό,τι έχει πάρει πίσω, θα το κανονίσω εγώ.

Ανάμεσα στις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε ο νονός με την πολύ γνωστή τραγουδίστρια, εκείνος προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον επιχειρηματία και πρώην σύντροφό της, προκειμένου να καταλάβει κατά πόσο είναι διαθέσιμος να λύσει τις οικονομικές του διαφορές με την πρώην σύντροφό του, που εκείνη την περίοδο αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα.

Επιχ: Ναι; 

Νονός: Έλα (όνομα επιχειρηματία) καλησπέρα.

Επιχ: Καλησπέρα.

Νονός: Είμαι… είμαι ο Α (λέει το όνομα του) φίλος της ( όνομα τραγουδίστριας) είμαι, δεν με ξέρεις…

Επιχ: Ο; 

Νονός: Είμαι ο Α (λέει το όνομα του)… ένας φίλος της ( λέει το όνομα τραγουδίστριας) είμαι …ο Α… είμαι.

Επιχ: Α, γεια σου.

Νονός: Καλά είσαι; Καλησπέρα, δεν με ξέρεις, μπορεί να με έχεις δει φατσικώς. Εεε… εκείνη την εκκρεμότητα αυτή, δεν πήγες σήμερα να δώσεις τίποτα λεφτά από εκεί που σε περιμένανε;

Επιχ: Σε ποια εκκρεμότητα, δεν κατάλαβα.

Νονός: Εκεί, ήταν να δώσεις κάποια λεφτά... μου πε (όνομα τραγουδίστριας). Δεκαοχτώ χιλιάδες σήμερα.

Επιχ: Επειδή είμαι με δικηγόρους εδώ πέρα και έχω ένα θέμα να λύσω έτσι; 

Νονός: Ναι

Σημαντικό ήταν και το τηλεφώνημα του νονού στον επιχειρηματία, ο οποίος προσπαθούσε να τον πείσει πως δεν έχει κάποια οικονομική διαφορά, αφού είχαν μεσολαβήσει δικηγόροι, προκειμένου να τα βρουν μακριά από δικαστικές αίθουσες.

Επιχ: Ναι;

Νονός: Καλησπέρα.

Επιχ: Καλησπέρα

Νονός: Είμαι ο Α… Σε είχα πάρει εκ μέρους (αναφέρει όνομα τραγουδίστριας) αν θυμάσαι… Μη σου λέω και τα υπόλοιπα ονόματα από το τηλέφωνο.

Επιχ: Συγγνώμη;

Νονός: Ο Α… (αναφέρει όνομα γνωστού νονού). Κατάλαβες ποιος είμαι;

Επιχ: Όχι δεν κατάλαβα ποιος είσαι… 

Νονός: Δεν κατάλαβες…

Επιχ: Για εξήγησέ μου…

Νονός: Τέλος πάντων. Να σου πω. Τι θα κάνουμε εκεί με τα λεφτά τώρα, με της (τραγουδίστρια). Τι θα γίνει με τη γυναίκα;

Επιχ: Ποια λεφτά της, δεν κατάλαβα.

Νονός: Αυτά που της χρωστάς ρε… (όνομα επιχειρηματία). Τι ποια λεφτά; Τι ποια λεφτα;

Επιχ: Εσύ… Εσένα σε έχει βάλει η (τραγουδίστρια) και με έχεις πάρει τηλέφωνο;

Νονός: Όχι, εμένα με έχει βάλει άλλος και πήρα από μόνος μου.

Επιχ: Ναι, ποιος είναι ο άλλος που σε έβαλε;

Νονός: Λοιπόν. Αυτός που σε παίρνει τώρα. Να σου πω. Πού είσαι να τα πούμε από κοντά, ρε (όνομα επιχειρηματία).

Επιχ: Μα δεν έχουμε εμείς καμία διαφορά με την (όνομα τραγουδίστριας)

Νονός: Ναι κάτσε ρε (όνομα επιχειρηματία). Να σου πω κάτι. Δεν… δεν της χρωστάς λεφτά της (όνομα τραγουδίστριας).

Οι παραπάνω διάλογοι είναι ενδεικτικοί του τρόπου δράσης και της νοοτροπίας που χαρακτήριζε το συγκεκριμένο κύκλωμα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το συγκεκριμένο κύκλωμα "πουλούσε προστασία" σε επιχειρηματίες, προχωρούσε σε εκρήξεις και εμπρησμούς σε επιχειρήσεις, διέπραττε απόπειρες ανθρωποκτονίας, εμπορεύονταν ανθρώπους, ναρκωτικά και όπλα.

Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί βάσει ενταλμάτων 26 άτομα, άλλοι ήδη κρατούνται στις φυλακές, ενώ, όπως διαπιστώθηκε, τα καταστήματα στα οποία πουλούσαν προστασία ήταν 268. Ο αρχηγός της μιας εκ των τεσσάρων συμμοριών με το ψευδώνυμο «Τσάκι Τσαν» συνελήφθη κατά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν δυο όπλα.

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που εμπλέκουν στις εγκληματικές οργανώσεις εν αποστρατεία υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ, δέκα αστυνομικούς μία υπάλληλο της Βουλής, αλλά και έναν υπάλληλο της Τράπεζας Της Ελλάδος.

Η δικογραφία των περίπου 200 σελίδων εμπεριέχει και το όνομα μιας πολύ γνωστής τραγουδίστριας, η οποία κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απάτη και εκβιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται οι νονοί να έχουν και πολιτικές «πλάτες», που ίσως τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν δικαστικά προβλήματα σε περίπτωση που πέσουν στα δίχτυα της αστυνομίας.

«Έκαψαν» τον Σόμμερ;

Προσεκτικά οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών Αττικής εξετάζουν όλες τις πληροφορίες προσπαθώντας να ξεδιαλύνουν αν πίσω από τη δράση της μιας εγκληματικής ομάδας κρύβεται και η καταστροφή της καφετέριας που διατηρούσε ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Σόμμερ στη Γλυφάδα, το ξημέρωμα της 15ης Δεκεμβρίου του 2009. Από την πρώτη στιγμή, οι έρευνες της αστυνομίας είχαν καταλήξει στο σενάριο του εμπρησμού αφού στο υπόγειο του καταστήματος εντοπίστηκαν τέσσερα μπιτόνια χωρητικότητας πέντε λίτρων γεμάτα βενζίνη, εύρημα που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι η φωτιά ήταν προϊόν εγκληματικής ενέργειας.

Προμηθευτές όπλων και εκρηκτικών

Επίσης συνελήφθηκαν χτες 4 άτομα τα οποία φέρονται να προμήθευαν το κύκλωμα με όπλα και εκρηκτικά. Τρεις από τους συλληφθέντες είναι από την Κρήτη και ένας από την Πελοπόννησο.

Οι συλλήψεις έγιναν με μία επιχείρηση αστραπή σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο. Πληροφορίες αναφέρουν πως μία από τις αποστολές των συγκεκριμένων ατόμων, την οποία είχε αναλάβει ο Πελοποννήσιος, ήταν και η εύρεση «καθαρών» όπλων τα οποία θα χρησιμοποιούνταν για συμβόλαια θανάτου και μετά την «εκτέλεση» του συμβολαίου θα έπρεπε να εξαφανιστούν.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η ασφάλεια έχει καταγεγραμμένες συνομιλίες τους με συγκεκριμένα μέλη της ομάδας των νονών οι οποίοι τους κάνουν παραγγελίες για συγκεκριμένα ήδη οπλισμού.

Αντίδραση Κεχαγιόγλου

"Υπήρξαν και στο παρελθόν δικογραφίες οι οποίες ξεκίνησαν με πομπώδεις ανακοινώσεις δήθεν κυκλωμάτων και εγκληματικών οργανώσεων, και οι οποίες στο τέλος κατέληξαν σε πανηγυρική αθώωση των κατηγορηθέντων στο ακροατήριο. Επίζω να μην έχουμε επανάληψη του ίδιου φαινομένου και στην παρούσα δικογραφία. Εύχομαι δηαλδή και ελπίζω οι διωκτικές αρχές να έχουν εφοδιάσει την ανάκριση με αδιάσειστα στοιχεία, ώστε να μην εκτεθούν, κατηγορηθούν και στιγματιστούν άδικα αθώοι συμπολίτες μας. Αυτό απαιτεί λήθεια και δικαιοσύνη", αναφέρει στην Εφημερίδα Espresso, ο κ. Κεχαγιόγλου, ο οποίος είναι συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των συλληφθέντων.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Οι «νονοί», η τραγουδίστρια και οι απίστευτοι διάλογοι http://24wro.blogspot.com/2011/04/blog-post_3189.html#ixzz1IGD94Jdn

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top