Είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών και η άποψη του έχει βαρύνουσα σημασία, αναφορικά με το λαοφιλέστερο παιχνίδι στην υφήλιο. Ο λόγος για τον Αλφρέδο Ντι Στέφανο, τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης,
ο οποίος τοποθετήθηκε στο θέμα που απασχολεί τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους και δεν είναι άλλο από τις διαδοχικές αναμετρήσεις των Mερένχες με την Μπαρτσελόνα για το κύπελλο Ισπανίας και το Champions League.

«Η Μπαρτσελόνα είναι το λιοντάρι και η Ρεάλ Μαδρίτης το ποντίκι. Η διαφορά στην μεσαία γραμμή των δύο ομάδων είναι καταλυτική. Η Μπαρτσελόνα παίζει σαν ανεμοστρόβιλος και ταλαιπώρησε πολύ την Ρεάλ».

«Αυτή η Ρεάλ στερείται προσωπικότητας. Το παιχνίδι του Σαββάτου απέδειξε ότι η ιδέα να αντιμετωπίσεις την Μπαρτσελόνα με αντεπιθέσεις δεν είναι η πλέον ενδεδειγμένη», ήταν η σπόντα του για την τακτική του Πορτογάλου κόουτς, για να συνεχίσει με την απόλυτη αποθέωση των Μπλαουγκράνα και του ηγέτη τους:

«Ο Μέσι είναι καλύτερος στον κόσμο. Είναι υπέροχο να τον βλέπω να αγωνίζεται. Το ίδιο και την Μπάρτσα. Θαυμάζω τον τρόπο που κυριαρχεί στο γήπεδο. Το παιχνίδι της δεν το παρακολουθείς με τα μάτια, μα με την ψυχή!»
http://www.realmadridgr.eu/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top