Μετά από δύο χρόνια απουσίας και συνεχή δημοσιεύματα σχετικά με την προσωπική του ζωή και την... οικονομική του κατάσταση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.
Ο παρουσιαστής βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησε η Άννα Βίσση, με αφορμή την συναυλία που πρόκειται να δώσει η τραγουδίστρια την ερχόμενη...
 Παρασκευή για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Σε εξαιρετική διάθεση δεν αρνήθηκε να μιλήσει τηλεφωνικά στον «αέρα» της εκπομπής «Super Star» και να στείλει την αγάπη του και τα φιλιά του στο τηλεοπτικό κοινό.

«Είμαι πολύ καλά, σας στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός παρουσιαστής, χωρίς να αναφερθεί σε όλα όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί τους τελευταίους μήνες.
«Μόνο για τον Παναθηναϊκό μπορώ να μιλάω. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μιλάμε για ένα τέτοιου είδους γεγονός», πρόσθεσε.

Ο Ανδρέας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μιλήσει για όλα όσα του συνέβησαν, σχετικά με το σπίτι του που κινδύνεψε να χάσει, το διαζύγιό του, αλλά και το πώς βίωσε όλη την απομάκρυνσή του από κάθε κοσμικό γεγονός. «Θα τα πούμε σύντομα… σας το υπόσχομαι ότι θα τα πούμε σύντομα», κατέληξε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top