Ο Ολυμπιακός αναμένει σε λίγη ώρα το ύψος της τιμωρίας που θα του επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή. Αισιοδοξία για μία αγνωιστική, αφού υπάρχει το δεδκασμένο με τον Παναθηναϊκό...




Το ύψος της ποινής που θα του επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή και τα αρμόδια όργανα περιμένει ο Ολυμπιακός. Οι ιθύνοντες της πειραϊκής ΠΑΕ απολογήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης και αναμένουν με ιδιαίτερη αγωνία το ύψος της τιμωρίας, που αναμένεται να γίνει γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης.

Στα υψηλόβαθμα κλιμάκια της διοίκησης επικρατεί αισιοδοξία για ποινή αποκλεισμού της έδρας για μία αγωνιστική, αφού εκτιμούν ότι τα επεισόδια δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ευρείας κλίμακας, καθώς δεν είχαν διάρκεια πάνω από μισό λεπτό.

Παράλληλα, στην Πλατεία Αλεξάνδρας θεωρούν ότι υπάρχει το δεδικασμένο με τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 18 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League, ενώ προσκόμισαν και βίντεο από τις κάμερες του γηπέδου για να στηρίξουν του επιχείρημα τους.

www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top