Δύο πανομοιότυπα περιστατικά συνέβησαν τα ξημερώματα στην Πάτρα με πρωταγωνιστές αλλοδαπούς, οι οποίοι όπως φαίνεται είχαν έντονη κινητικότητα.
Το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 3 τα ξημερώματα στην οδό Αρχιεπισκόπου Ιεροθέου.
Δύο αλλοδαποί διέρρηξαν έξι οχήματα. Από το ένα αφαίρεσαν αντικείμενα, ενώ σε ένα άλλο από τα έξι, βρήκαν μέσα το αντικλείδι, το πήραν και... έφυγαν. Στις 4 τα ξημερώματα, κάνοντας βόλτα με κλεμμένο αμάξι, έπεσαν πάνω σε μια ψησταριά και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές. Λίγο αργότερα το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην διασταύρωση Αγίου Νικολάου και Μαιζώνος.
Οι δράστες το εγκατέλειψαν και άρχισαν να τρέχουν. Καταδιώχθηκαν και συνελήφθη ο ένας απο τους δύο, ένας 17χρονος Μαροκινός. Το δεύτερο περιστατικό, έχει να κάνει με κλοπή που πραγματοποιήθηκε στην ΝΕΟ Πατρών- Αθηνών, στις 10.30 χθες το βράδυ. Δύο αλλοδαποί άρπαξαν ένα Ι.Χ. φορτηγό και αργότερα κάνοντας βόλτα στη...νυχτερινή Πάτρα, προσέκρουσαν σε ένα ταξί στην πλατεία Γεωργίου. Εγκατέλειψαν τότε το αυτοκίνητο και στη συνέχεια εντοπίστηκαν απο αστυνομικούς του τμήματος τροχαίας Πατρών. Συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες, ένας 30χρονος Αφγανός.

Πηγή: thebest.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top