Μια γυναίκα κατηγορείται πως είναι ο εγκέφαλος που οργάνωνε τις χίλιες και μια νύχτες σεξ των κοριτσιών μετά του προέδρου, λεσβιακές συνευρέσεις και άλλες συναντήσεις που κάθε άλλο παρά αθώες ήταν για τον 74χρονο Πρωθυπουργό της γειτονικής Ιταλίας Berlusconi.

Πρόκειται περί της πρώην οδοντιατρικής υγιεινολόγου Nicole Minetti, η οποία όχι μόνον στρατολογούσε και προωθούσε τα κορίτσια στον ζωηρό Καβαλιέρε αλλά έδινε και σαφείς οδηγίες για τις ιδιαιτερότητες του.
Η Minetti, πρώην showgirl, βοήθησε στην αποκατάσταση του χαμόγελου του Μπερλουσκόνι - κυριολεκτικά – όταν αυτός χτυπήθηκε στο πρόσωπο σε μια πολιτική συγκέντρωση από μαρμάρινο άγαλμα, σπάζοντας δύο από τα μπροστινά δόντια του.
Σήμερα κατέχει περίοπτη θέση εκπροσωπώντας το κόμμα του (Freedome) αλλά επίσημα είναι αυτή που φροντίζει για την διαφήμιση των κοριτσιών του, σκοράροντας μια θέση στο περιφερειακό κοινοβούλιο της Λομβαρδίας.
Ο Καβαλιέρε έχει αδυναμία στα νέα ανήλικα και δροσερά κορίτσια, αλλά τρελαίνεταιεπίσης για ξέφρενα πάρτι που συμπεριλαμβάνουν σενάρια και σκηνοθεσίες με τις κοπέλες να είναι ντυμένες νοσηλεύτριες, αστυνομικίνες κ.ά. και να επιδίδονται σε stripteases. Οι επιδόσεις τους σε λεσβιακά όργια για τον ίδιο και τους συνδαιτυμόνες του, βραβεύονταν ανάλογα, με ακριβά κοσμήματα που συνόδευαν τις αμοιβές τους.
Οι καταστροφικοί αυτοί ισχυρισμοί για τον Καβαλιέρε, εμφανίστηκαν σε δικαστικά έγγραφα τα οποία αποτελούν μέρος μιας εξονυχιστικής έρευνας σε σχέση με τις κατηγορίες εκβιασμών του 74χρονου Σίλβιο και των ανήλικων κοριτσιών. Οι λεπτομέρειες και οι ακραίες επιθυμίες του συμπεριλαμβάνονται στην πολυσέλιδη δικογραφία που έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
Τα δυο τελευταία χρόνια η εμπλοκή του Μπερλουσκόνι σε σκάνδαλα γύρω από το σεξ έδιναν κι έπαιρναν, αλλά τα τελευταία που είδαν το φως της δημοσιότητας ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, όπως και κάθε φαντασία.
Η θέση του Καβαλιέρε τρέμει στη γειτονική Ιταλία και οι Ιταλοί όσο χιούμορ και αν διαθέτουν είναι εξαγριωμένοι μαζί του και δεν πρόκειται αυτή τη φορά να τον συγχωρέσουν.
Nicole Minetti
Karima El Mahroug
Noemi Letizia & Aida Yespica
Nicole Minetti

newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top