Το σίριαλ των τελευταίων ημερών με τον Ισπανό αμυντικό μέσο της Μπέρμιγχαμ, τελείωσε θετικά για την ΑΕΚ, αφού συμφώνησε σε όλα για... τον εξάμηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Πλέον αυτό που αναμένεται είναι η άφιξη του Μίτσελ στην Αθήνα, κάτι το οποίο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να γίνει αύριο για να τελειώσει και το τυπικό μέρος, με την υπογραφή του. Δεδομένο θεωρείτε ότι θα υπάρξει όρος στο συμβόλαιο του Ισπανού για οψιόν αγοράς, το ύψος της οποίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Σημαντικό ρόλο για την πραγματοποίηση της μεταγραφής έπαιξε η παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της «ένωσης», τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μίτσελ και ήθελε να συνεργαστεί μαζί του.  Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος ο παίκτης πίεζε μέχρι την τελευταία στιγμή την ομάδα του, την Μπέρμιγχαμ να τον αφήσει να πάει στην ΑΕΚ, την ώρα μάλιστα που υπήρχε πληθώρα δημοσιευμάτων στον τύπο της Αγγλίας αλλά και της Ισπανίας, ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του από ομάδες της Primera Division.

Θύμα τροχαίου ο Μανωλάς…

Δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΚ, Κώστας Μανωλάς, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος λίγο έξω από το ΟΑΚΑ, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί.

Ο Μανωλάς, που αποχώρησε με θλάση από το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ήταν τιμώμενο πρόσωπο στην γιορτή των παλαιμάχων και ήταν καθ οδών,  όταν διερχόμενος οδηγός παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του.

Ατσαλάκωτος για καλή του τύχη βγήκε ο αμυντικός της ΑΕΚ, ωστόσο  οι υλικές ζημιές που υπέστη το αυτοκίνητο, είναι μεγάλες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top