Αποφασισμένη και κάθετη είναι η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ η οποία καλεί τα συνδικάτα που είχαν αποφασίσει απεργία για τις 10 Φλεβάρη να πάρουν αποφάσεις για τις 23 Φλεβάρη και να αξιοποιήσουν τον χρόνο που μεσολαβεί για την ακόμα καλύτερη οργάνωση της απεργίας.

Το κίνημα μας έχει χρέος να φροντίσει η απεργία να είναι μια σημαντική παρέμβαση της εργατικής τάξης στην καταιγίδα των αντιλαϊκών εξελίξεων. Να πετύχει. Παρά τις προσπάθειες για το αντίθετο, των εργοδοτών της κυβέρνησης και της ηγεσίας της ΓΣΕΕ.
Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ενάντια στη μοιρολατρία και το συμβιβασμό.
Το σύνθημα μας
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ -ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν.Δ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ.
Η εκτελεστική γραμματεία του ΠΑΜΕ αποφασίζει στις 10 Φλεβάρη να πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια σε όλες τις Πρωτεύουσες των νομών της χώρας. Συλλαλητήρια καταγγελίας και καταδίκης των εργοδοτών που επιχειρούν κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Ενάντια στο νέο κύμα των ανατιμήσεων σε όλα τα καταναλωτικά αγαθά, στο κλείσιμο νοσοκομείων, κλινικών του ΙΚΑ ακόμα και σχολείων.
Για την καλύτερη οργάνωση, προετοιμασία και εξοπλισμό συνδικάτων, σωματείων και των στελεχών του ταξικού κινήματος να πραγματοποιηθούν συσκέψεις ανά κλάδο.
Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ. ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ -ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.


newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top