http://www.newsit.gr/files/Image/Tech/resized/office_2010_icons_logo_627_355.jpgΚάντε την καθημερινότητα σας πιο εύκολη, γρήγορη και απλή με το νέο Office 2010...Οπουδήποτε βρίσκεστε, στο σπίτι, στο γραφείο ή στο σχολείο, το Microsoft Office σας δίνει έξυπνα & απλά εργαλεία για να σας βοηθήσει να εκφράσετε τις ιδέες σας και να εμπνεύσετε τους άλλους.


Σας βοηθά να παίρνετε αποφάσεις, να συνδέεστε και να δουλεύετε ταυτόχρονα με άλλους πάνω σε κοινά έγγραφα και να δημιουργείτε εκπληκτικά αποτελέσματα όπου και να βρίσκεστε από οποιαδήποτε συσκευή.

Ακόμα, μπορείτε να δημιουργείτε και να μοιράζεστε τα αρχεία σας από σχεδόν οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή.

Με το Office 2010, έχετε την ευελιξία να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε τα έγγραφά σας και στη συνέχεια εύκολα να τα τοποθετήσετε on-line. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας από σχεδόν οποιοδήποτε συσκευή με σύνδεση στο

Διαδίκτυο και να τα επεξεργαστείτε ταυτόχρονα με άλλους με τις web εφαρμογές ή τις mobile εφαρμογές του Office 2010, ενώ παραμένετε συνδεδεμένοι με όλα τα κοινωνικά και επιχειρηματικά σας δίκτυα.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Office 2010 - Το καλύτερο Office που βγήκε ποτέ! http://24wro.blogspot.com/2010/12/office-2010-office.html#ixzz18rbyoHYL

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top