http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/10/12/13/083600.jpg?w=400&f=bicubicΈνα μέρος από τη δουλειά του Φερέιρα περίμεναν στον Παναθηναϊκό να δουν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά μάταια.... Οι «πράσινοι» παρουσίασαν τις ίδιες αδυναμίες έχοντας αυτήν τη φορά χειρότερο αποτέλεσμα (0-0). Επέστρεψε ο Μουν.

Τους πάντες εξέπληξε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πρώτα με την αποστολή που ανακοίνωσε, αφήνοντας εκτός αυτής του Γκοβού και Γκαρσία, και κατόπιν με την ενδεκάδα που παρέταξε, η οποία δεν είχε ούτε Λέτο, ούτε Κατσουράνη. Ο Πορτογάλος μπορεί να αλλάζει συστήματα και να δοκιμάζει παίκτες στις προπονήσεις, αλλά όχι στους αγώνες. Ο Παναθηναϊκός ήταν για άλλη μια φορά αρνητικός. Με κακή κυκλοφορία, χωρίς τρεξίματα, και δύο ευκαιρίες σε όλο το ματς μόνο σημάδια αλλαγής δεν έδειξε. Βέβαια με την ίδια εμφάνιση είχε πάρει το «τρίποντο» κόντρα στον Πανσερραϊκό την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά δεν είναι κάθε μέρα του «Αϊ Γιάννη».

Οι γραμμές εξακολουθούν να μην είναι κοντά, οι πλαϊνοί της τριάδας που παίζει πίσω από τον φορ εξακολουθούν να πατάνε περιοχή σπάνια και κατά τύχη, απέναντι στα αντίπαλα αμυντικά χαφ υπάρχει έλλειμμα δημιουργίας από τον άξονα και αδυναμία ανάπτυξης από τα πλάγια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αλήθεια πως ακόμα ψάχνεται και προσπαθεί να ακολουθεί την πεπατημένη ώστε να αποφεύγει τις πολλές εκπλήξεις. Πλέον όμως αυτό δεν αρκεί αφού υπάρχουν απώλειες βαθμών. Όντας πλέον δεύτερος, δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο Φερέιρα πρέπει να κρίνει άμεσα που πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα και να ζητήσει τους ανάλογους παίκτες από τη διοίκηση.

Ο Λέτο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και θα απουσιάσει σ' ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός, αν κι αναμενόταν, δεν ξεκίνησε βασικός λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρoύσε από το βράδυ του Σαββάτου. Οπότε και ανέβασε πυρετό.

1000 o Παναθηναϊκός, 100 ο Ζιλμπέρτο

Το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εκτός από το 1000ο του Παναθηναϊκού στην Α' Εθνική είχε ιδιαίτερη σημασία και για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος έπιασε τις 100 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα. Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι» στην Τιφλίδα κόντρα στην Ντιναμό για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στις 6 Αυγούστου 2008, παιχνίδι που και αυτό είχε τελειώσει ισόπαλο με 0-0.

Συνολικά ο Ζιλμπέρτο έχει 66 ματς στο πρωτάθλημα, 5 στο κύπελλο και 29 στην Ευρώπη.

Επέστρεψε ο Μουν

Στη δράση επέστρεψε ο Μουν, ο οποίος έπαιξε με την Γκόλντεν Αροού, στην οποία έχει δοθεί δανεικός. Μάλιστα, γύρισε με γκολ, αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να δώσει τη νίκη. O ΠΑΟ έχει συμφωνήσει να καταβάλει το 25% του συμβολαίου του από τη στιγμή που θα έπαιζε ξανά. Πλέον στο «τριφύλλι» ευελπιστούν ο παίκτης να κληθεί και στην εθνική της Νοτίου Αφρικής.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Πόσο άλλαξες; http://24wro.blogspot.com/2010/12/blog-post_1259.html#ixzz180XKo03K

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top