Με νέο και ανανεωμένο Team Το κουνάβι πλέον με νέους στόχους και ιδέες προβάλει για εσάς τις υπηρεσίες και τα προιόντα σας με μοναδικά αποτελέσματα στο χώρο του ίντερνετ. Συνδυάζοντας μοναδικούς τρόπους προβολής μέσα στην σελίδα μας καθώς και με δυνατή παρουσία στα social media (facebook pages,twitter,Google+) επιτυγχάνουμε να κάνουμε γνωστή την επιχείρησή σας αυξάνοντας φυσικά την επισκεψιμότητα καθώς και τις πωλήσεις σας. Όλα τα προγράμματα διαφήμισης, διατίθενται με ένα τιμοκατάλογο "εμπνευσμένο" από την εποχή και την οικονομική συγκυρία που διανύουμε, δίνοντας το δικαίωμα σε όλες τις επιχειρήσεις να λάβουν το καλύτερο αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό κόστος.


Νέο Design

Ταχύτερη πλοήγηση, ευκολία στη χρήση και responsive design για να μας διαβάζετε παντού.

Η τεχνολογική καινοτομία του responsive design που εφαρμόζουμε επιτρέπει...
την προσαρμογή όλου του περιεχόμενου σε οποιαδήποτε συσκευή.
Η βασική καινοτομία  μας  είναι η καλύτερη  αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογικών  δυνατοτήτων, προσφέροντας σελίδες που προσαρμόζονται αυτόματα  στην οθόνη του επισκέπτη - responsive web design (RWD).
        
     Με απλά λόγια το περιεχόμενο του site εμφανίζεται τέλεια σε οποιαδήποτε συσκευή καθώς επίσης και σε οποιαδήποτε ανάλυση. Η ανάγνωση των θεμάτων γίνεται χωρίς τεχνολογικούς περιορισμούς από οποιαδήποτε συσκευή tablet ή κινητό τηλέφωνο. Ανάλογα με τη συσκευή που έχετε θα δείτε το site στην αντίστοιχη βελτιστοποιημένη έκδοση για τη συγκεκριμένη συσκευή. Το responsive web design  ενισχύει την αναγνωστική εμπειρία του χρήστη ενώ παράλληλα κάνει πανεύκολη την πλοήγηση.
        
  Με την καινούργια μορφή του site γινόμαστε μεγαλύτεροι, ταχύτεροι και  κυρίως, ακόμη πιο λειτουργικοί. Πάρτε μαζί σας to-kounavi  με tablet ή κινητό τηλέφωνο όπου κι αν πάτε για τις διακοπές. Εμείς είμαστε εδώ να σας ενημερώνουμε κάθε λεπτό για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο με ταχύτητα, αξιοπιστία και πληρότητα.         


Τα στατιστικά μας

Google Page Rank: 3
Alexa Traffic Rank: 96.151  
Traffic Rank in Greece: 668
Average Monthly Unique Visitors: 140.537
Average Monthly Views: 439.476
Facebook Likes6.584
Twitter Followers: 1042
LinkedIn Connections192
Google+ Circled1022


Δυνατότητες Διαφήμισης

Header Image Banner 468x60
Sidebar Image Banne300x250
Sidebar Image Banner 125x125
Sidebar Image Banner 300x125
Sidebar Small Image And Text Link (Adlinks60x60

Sponsored Posts: Διαφημιστικές αναρτήσεις στη ροή της κεντρικής σελίδας με σκοπό την προώθηση της επιχείρησής σας καθώς και στις σελίδες των Social Media.

Footer Text Link

Link Development (Λέξεις κλειδιά με σύνδεσμο προς την σελίδα σας, μέσα σε κάθε ανάρτηση, για καλύτερα αποτελέσματα αναζητήσεων) 

Προβολή στο Facebook :Η συντακτική μας ομάδα διαθέτει πολλές facebook pages με χιλιάδες κόσμου όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προβολή του διαφημιζόμενου πράγμα πολύ αποτελεσματικό στις εποχή των social Media.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρησή σας στους αναγνώστες μας. 


Email: kounaviblog@gmail.com0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top