Μπορεί πολλοί να μη γνωρίζουν το όνομά του αλλά σίγουρα τον θεωρούν για ήρωα, αφού ο 27χρόνος Τανταχίρο Κανεμάσου είναι εδώ και τρεις μήνες ο καλός Σαμαρείτης του μετρό.

Φορώντας την πράσινη στολή από τους Power Rangers βοηθάει γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένους και ταξιδιώτες με αποσκευές στο μετρό του Τόκιο και είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε μικρούς και μεγάλους.
Ο σταθμός δεν διαθέτει ασανσέρ ή κυλιόμενες σκάλες, μόνο κακοφωτισμένα σκαλιά που δυσκολεύουν πολλούς επιβάτες.
Όπως δηλώνει ο ίδιος για την παράξενη συνήθειά του "Για τους Ιάπωνες είναι δύσκολο να προσφέρουν ή να δεχτούν βοήθεια, επειδή μετά αισθάνονται υποχρέωση. Η μάσκα που φοράω βοηθάει πραγματικά, αφού δεν με βλέπουν".
Τις πρώτες ημέρες οι επιβάτες ήταν πολύ επιφυλακτικοί και φοβισμένοι. Σίγα, σιγά όμως πείστηκαν για τις προθέσεις του Τανταχίρο Κανεμάσου και πλέον ζητούν να τους βοηθήσει.
Όμως ο χρόνος δεν φτάνει, γιατί ο ήρωας του μέτρο εργάζεται σε κατάστημα βιολογικών τροφών. Προσπαθεί λοιπόν να αποκτήσει συνεργάτες και όπως δηλώνει έχει ήδη δεχτεί αιτήσεις για την κόκκινη και τη ροζ στολή.
"Όταν ξεκίνησα, οι άνθρωποι μου έλεγαν: "Φύγε από εδώ περίεργε!" Τώρα εξακολουθώ να είμαι περίεργος, αλλά με καλό τρόπο" λέει.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top