Η υγιεινή και η καθαριότητα των επιφανειών κοπής είναι πολύ σημαντική, μιας και (εκτός από τις δυσάρεστες οσμές) αποφεύγονται κίνδυνοι δηλητηριάσεων ειδικά με κρέατα και κοτόπουλο.
-->
Μια πολύ έξυπνη λύση για τη σωστή καθαριότητα του ξύλου κοπής σύμφωνα με το faysbook,είναι η χρήση λεμονιού με αλάτι. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ρίξεις χυμό λεμονιού πάνω στο ξύλο, να πασπαλίσεις με αλάτι και να τρίψεις καλά. Στη συνέχεια πλύνε το ξύλο κοπής με νερό και σαπούνι και θα έχεις έτσι μια πεντακάθαρη επιφάνεια για να κόψεις τα κρέατα και τα λαχανικά σου.
tromaktiko
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!