Σε ένα πιο ‘τολμηρό’ ρόλο θα δούμε σε λίγο καιρό την Keira Knightley. Η ηθοποιός γυρίζει αυτό το διάστημα τη νέα της ταινίας με τίτλο ‘Laggies’.

-->
Στην ταινία η Knightley υποδύεται μία νεαρή κοπέλα η οποία τελευταία στιγμή το ‘σκάει’ από το σπίτι της θέλοντας έτσι να αποφύγει την πρόταση γάμου που της κάνει ο σύντροφός της και ξεκινάει να κάνει παρέα με μια παρέα εφήβων. Στην ταινία θα δούμε την Keira Knightley να ερωτοτροπεί με μία ….16χρονη κοπέλα, την οποία υποδύεται η Chloe Grace Moretz.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και δεν έχουν ειπωθεί πολλά ακόμη για την ταινία, αυτό που έχει ακουστεί σίγουρα είναι ότι υπάρχει μία έντονη ερωτική σκηνή που μοιράζονται οι δύο γυναίκες, η οποία θα συζητηθεί σίγουρα.

Η 28χρονη Keira Knightley, η οποία παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό τον αγαπημένο της James Righton, είχε δηλώσει πως ήθελε να κάνει ένα ‘διάλειμμα’ από τις  επαγγελματικές της υποχρεώσεις μετά τον γάμο της. Όμως όπως φαίνεται, ο συγκεκριμένος ρόλος, τον οποίο άφησε τελευταία στιγμή η Anne Hathaway, της φάνηκε ιδιαίτερα δελεαστικός.

ysterografa.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top