Αν ανήκετε στην κατηγορία των παικτών που το ταίρι σας δυσανασχετεί κάθε φορά που παίζετε πόκερ, τότε μάλλον πρέπει να επανεξετάσετε την σχέση σας και να δείτε τις εναλλακτικές σας.



--> Το site PokerRomance.com ήρθε για να φέρει κοντά παίκτες πόκερ από όλο τον κόσμο και να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το άλλο σας μισό.

Αν λοιπόν θέλετε να έχετε δίπλα σας έναν άνθρωπο που να μοιράζεται το πάθος σας για το παιχνίδι, μην καθυστερείτε. Επισκεφτείτε τώρα το site και δημιουργήστε εντελώς δωρεάν έναν λογαριασμό βάζοντας απλά το email σας.

Ανοίγοντας λογαριασμό στο site μπορείτε να δημιουργήσετε το προφίλ σας όπου θα αναφέρετε τα ενδιαφέροντά σας και ό,τι άλλο θέλετε εσείς σας ενώ παράλληλα έχετε πρόσβαση στα προφίλ των υπόλοιπων μελών προκειμένου να εντοπίσετε το άτομο με το οποίο έχετε τα περισσότερα κοινά.

Μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας αποκτάτε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του site δωρεάν για ένα μήνα. Τα εργαλεία αναζήτησης που διαθέτει είναι αρκετά εξελιγμένα και μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να εντοπίσετε τα άτομα από Ελλάδα, και όχι μόνο, που ανταποκρίνονται στα «θέλω» σας.

http://www.pokerlobbygr.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top