Ένα PitBull 12 ετών που ακούει στο όνομα Kilo
, δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι όταν ένας διαρρήκτης προσπάθησε να ληστέψει το σπίτι του ιδιοκτήτη του.



Το συμβάν συνέβη στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου στη Νέα Υόρκη, όταν ο κακοποιός που παρίστανε τον ταχυδρόμο και ισχυριζόταν πως θέλει να παραδώσει ένα δέμα εισέβαλε δια της βίας στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με την NY Post, ο 32χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου, Justin Becker, έριξε τον διαρρήκτη κάτω και έσπρωξε την πόρτα μπλοκάροντας το μισό σώμα του μέσα και το άλλο μισό έξω από το διαμέρισμα.



Τότε ο Kilo όρμηξε να προστατεύσει το αφεντικό του. «Ο σκύλος μου έβγαλε το κεφάλι του έξω από την πόρτα και τότε δέχτηκε τον πυροβολισμό στο κεφάλι», δήλωσε ο Becker συμπληρώνοντας: «Αμέσως μετά ο ληστής τράπηκε σε φυγή».

Η κοπέλα του Becker, Nicole Percoco, πίστευε πως ο Kilo δεν θα τα κατάφερνε: «Κράτα τον στα χέρια σου. Να πεθάνει στην αγκαλιά σου», του είπε, αλλά ο Becker δεν το έβαλε κάτω και αρνήθηκε να παρατήσει έτσι τον φίλο του.

Έτσι ο Kilo μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο ζώων, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως παρόλο που είχε χτυπηθεί στο κεφάλι, ως εκ θαύματος η σφαίρα δεν είχε διαπεράσει το κρανίο αλλά είχε εξοστρακιστεί σε αυτό και είχε βγει από τον λαιμό του σκύλου! Για τον λόγο αυτό οι γιατροί τοποθέτησαν ένα S στον επίδεσμο του, κατά το… Super ήρωας.

Πλέον ο ατρόμητος σκυλάκος βρίσκεται σπίτι και αναρρώνει με αντιβίωση και παύσιπονα.
www.otherside.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top