Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το περιστατικό που συνέβη σε ένα κομμωτήριο στο Meshchovsk της Ρωσίας, όταν ο 28χρονος Viktor Jasinski μπήκε με πρόθεση να ληστέψει το κατάστημα.
Δεν θα μπορούσε όμως σε καμία περίπτωση να φανταστεί την έκβαση που θα είχαν τα γεγονότα!

Ο ανυποψίαστος διαρρήκτης ήρθε αντιμέτωπος με την ιδιοκτήτρια, Olga Jazac, η οποία δεν είχε σκοπό να το αφήσει να περάσει έτσι αλλά ήθελε να τον τιμωρήσει με τον δικό της τρόπο.

Για κακή του τύχη, η 32χρονη είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο καράτε, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να αλλάξουν άρδην οι ρόλοι θύτη και θύματος και να βγάλει νοκ-άουτ τον επίδοξο διαρρήκτη με μια και μόνο κλωτσιά. Αμέσως μετά η Zajac έσυρε τον ημιλιπόθυμο άνδρα στο πίσω δωμάτιο, και τον έδεσε με καλώδιο από πιστολάκι σε ένα καλοριφέρ.

Στη συνέχεια, τον έγδυσε εντελώς και για τις επόμενες 3 ημέρες τον χρησιμοποίησε ως σκλάβο του σεξ, δίνοντάς του το γνωστό μπλε χαπάκι για να μπορεί κι αυτός ο δύστυχος να ανταποκριθεί στις επαναλαμβανόμενες ορέξεις της! Πάλι καλά που ο άνθρωπος ήταν νέος και δεν είχε κανένα παρατράγουδο με την καρδιά του.

Ο άτυχος διαρρήκτης τελικά αφέθηκε ελεύθερος, με την γυναίκα να δηλώνει πως «πήρε το μάθημα του», και πήγε αμέσως στην αστυνομία όπου κατήγγειλε το μαρτύριο του.

Τελικά συνελήφθησαν και οι δύο, όπως ήταν αναμενόμενο. Λέτε μέσα στο κελί να τους ξαναφούντωσε το πάθος και να πήγαν σε έναν… δεύτερο γύρο; Από το πουθενά, πολλές φορές βρίσκεις το άλλο σου μισό. Ποτέ δεν ξέρεις!


 stifora

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top