Οι ρεβάνς των πλέι οφ του Τσαμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο έχει έντονη παρουσία το αγγλικό Λιγκ Καπ με πολλά φαβορί, αλλά και...

αρκετές παγίδες καθώς η διοργάνωση κρύβει πολλά απρόοπτα. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr
Στο σεντόνι το δυνατό στήριγμα είναι η Βιγιαρεάλ στο 1.20 και στο 1.25 που μετά την ήττα με 1-0 στη Δανία θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στην κατώτερη Οντένσε. Η Μπάγερν Μονάχου με το 2-0 του πρώτου αγώνα έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση σε βάρος της Ζυρίχης, αλλά είναι και πάλι είναι το φαβορί με τις τιμές του διπλού να φτάνουν και στο 1.60.

Τη νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι ΑΠΟΕΛ και Γκενκ αφού έχασαν με 1-0 και 2-1 εκτός έδρας, όμως οι αντίπαλοι τους Βίσλα και Μακάμπι Χάιφα, αντίστοιχα, αναμένεται να παλέψουν σκληρά για να πάρουν την πρόκριση και προβλέπεται μεγάλη μάχη.

Κρίθηκε σε μεγάλο ποσοστό η πρόκριση υπέρ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά το 4-1 του πρώτου παιχνιδιού και η γηπεδούχος Μάλμε θα έχει κυρίως στόχο μια νίκη γοήτρου σε μια αναμέτρηση που μπορεί να πάει παντού.
Στο αγγλικό Λιγκ Καπ θέλει μεγάλη προσοχή αφού πρόκειται για διοργάνωση που δίνει εκπλήξεις. Μεγάλο φαβορί η Αστον Βίλα στο 1.20, η Μίλγουολ και Μπέρνλι παίζουν στο 1.50 στις ξένες αγορές, ενώ το διπλό της Λέστερ φτάνει και στο 1.90. Στο 1.60 ανέβηκε η Νόργουιτς, το διπλό της Γουλβς παίζει και στο 1.80, ενώ στο 1.50 προσφέρεται η νίκη της ΚΠΡ.

Στην Κόνφερενς υποχωρεί στο 2.10 το διπλό της Λούτον και έπεσε στο 2.30 ο άσος της Τέλφορντ, ενώ στα σκωτσέζικα ματς έγιναν πολλές κινήσεις υπέρ της Ρέιθ Ρόβερς, το διπλό της οποίας υποχωρεί και στο 1.80.

Στα μεταμεσονύχτια παιχνίδια ψηλότερα παίζουν στο εξωτερικό οι άσοι της Μποταφόγκο και της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Ο άσος της πρώτης φτάνει και στο 1.70, ενώ η τιμή της δεύτερης κυμαίνεται από το 1.55 ως το 1.65.

www.kingbet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top