Τον τίτλο «Εξαφάνιση- μυστήριο του Αλέξανδρου Ρήγα» φέρει σήμερα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Espresso», εξηγώντας ότι ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος ανέβαλε όλες τις προγραμματισμένες παραστάσεις του έργου «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στον λαιμό του», στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με την Εβελίνα Παπούλια.


Μάλιστα, το δημοσίευμα συνεχίζει αναφέροντας πως ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει κλείσει τα τηλέφωνά του και έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί, ενώ κανείς από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του δεν γνωρίζει το παραμικρό.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος του περιοδικού «Down Town» και συνεργάτιδα της εκπομπής «Πολύ Μπλα Μπλα», Αλεξάνδρα Τσόλκα, εξήγησε σήμερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του την περασμένη Παρασκευή αλλά και το Σαββατοκύριακο (σ.σ.: στο «Down Town» που κυκλοφόρησε σήμερα φιλοξενείται συνέντευξη του γνωστού σεναριογράφου από την ίδια στην οποία ο ίδιος εξηγεί ότι αναγκάστηκε να απομονωθεί για ένα διάστημα λόγω υπερκόπωσης: «Τον τελευταίο καιρό κουράστηκα πολύ. Αποσυντονίστηκα τελείως οργανικά» λέει χαρακτηριστικά).

Παράλληλα , το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Αλέξανδρος Ρήγας έγραψε στη σελίδα του στο facebook: «Τα κορίτσια με τα μαύρα, Πέμπτη 14 και Παρασκευή 15 Ιουλίου στο Αγρίνιο (Κηποθέατρο Δημοτικού πάρκου)».

http://www.yupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top