Πολλά ονόματα ποδοσφαίριστών που μπορεί να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό ακούγονται εν όψει της συνάντησης κορυφής Βαλβέρδε – Μαρινάκη , οπού θα αποφασιστεί αν θα γίνουν και ποιες θα είναι οι κινήσεις.


Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της συνάντησης μεταξύ του Μαρινάκη με τον Βαλβέρδε τόσο πολλαπλασιάζονται τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι των ερυθρολεύκων. Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις τον χειμώνα, όμως αν γίνουν θα είναι σε θέσεις ήδη γνωστές, αυτή του κεντρικού χαφ και αυτή του δεξιού μπακ.
Από την Ελληνική αγορά τα δυο ονόματα που υπάρχουν στην λίστα των ερυθρολεύκων είναι ο Ανδρέας Τάτος που αρέσει πολύ και ο Γιώργος Μανιάτης που μπορεί να καλύψει και τις δυο θέσεις. Για τον Μανιάτη υπάρχει το σενάριο της ανταλλαγής του με την ελευθέρας του Ζαϊρί αλλά και με τον δανεισμό του Μήτρογλου και του Γ. Παπαδόπουλου.
Από ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις του Μπερνάρ Κουμορτζί του Πανιώνιου και του Ντουγκλάο της Καβάλας, ενώ έχει προταθεί και ο Χαβίτο του Άρη που τελειώνει το συμβόλαιο του.
Όσον αφορά τους ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού υπάρχουν πολλά και διάφορα ονόματα.
Από παίκτες που έχουν τσεκάρει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από ομάδες που έχουν αγωνιστεί με άλλες ελληνικές ομάδες ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις του Γουίλιαμ Βεντ της Κοπεγχάγης και του Ζονοθάν Λεζέαρ της Άντερλεχτ που έχουν προταθεί και εξετάζονται.
Ακόμη έχουν προταθεί ο Αγκουστίν Πελετιέρι που αγωνίζεται στην Λανούς και έχει περάσει δανεικός από την ΑΕΚ αλλά και του Τομάς Κόστα της Κλουζ που ανήκει στην Πόρτο. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κινηθεί για έναν εκ των δυο Αργεντινών, τότε αυτές θεωρούνται εύκολες περιπτώσεις.
Τέλος υπάρχει η ισπανική αγορά την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο Βαλβέρδε. Από εκεί παίζουν δυνατά οι περιπτώσεις του Κάρλος Μαρτίνεθ της Ρεάλ Σοσιεδάδ και του Αντόνιο Μπαραγάν της Βαγιαδολίδ.
Από ονόματα λοιπόν και προτάσεις άλλο τίποτα στον Ολυμπιακό, αλλά μένει μόνο η εισήγηση του Βαλβέρδε στον Μαρινάκη για να πραγματοποιηθεί κάποια μεταγραφή.

http://www.gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top