Η Ουέφα τιμώρησε με άλλη μία αγωνιστική χωρίς φιλάθλους εξαιτίας 

υπεράριθμης παρουσίας φιλάθλων στο εντός κεκλεισμένων με τη Σάλκε. Πάνω που είχε εκτίσει την ποινή των 3 αγωνιστικών και θα υποδεχόταν τους φιλάθλους του στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα, η αρμόδια επιτροπή της Ουέφα επέβαλλε νέα ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την αιτιολογία ότι οι φίλαθλοι που βρίσκοντα στο ματς με τη Σάλκε ξεπέρασαν τον προβλεπόμενο αριθμό των 75.

Ο συγκεκριμένος αριθμός περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα συν κάποιους φιλάθλους, όμως υπήρξαν κάποιοι που προμηθεύτηκαν εισητήρια από τους οπαδούς της Σάλκε, προσκλήσεις της UEFA προς χορηγούς και διαπιστεύσεις από τα τηλεοπτικά δίκτυα που είχαν τα δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα κι έτσι ξεπεράστηκε το 75.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να ασκήσει έφεση ώστε να υπάρξει μόνο χρηματικό πρόστιμο και να υποδεχθεί οπαδούς στον αγώνα της 24ης Οκτώβρη με τη Μακάμπι Χάιφα.

Ποινή επεβλήθη και στον προπονητή της ομάδας Χουμπ Στέφενς και μάλιστα 3 αγωνιστικών για την αποβολή του στο ημίχρονο του αγώνα με τους Γερμανούς.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top