Πολλές είναι οι συζητήσεις που έχουν γίνει σχετικά με το poker face που πρέπει κάποιος να διατηρεί σε ένα live event προκειμένου να μην αντιλαμβάνονται οι αντίπαλοι του τι φύλλο κρατάει.


Ακόμη περισσότερες συζητήσεις έχουν γίνει για το τι πρέπει να προσέχουμε όταν είμαστε στα live τραπέζια προκειμένου να πάρουμε όσο περισσότερα στοιχεία μπορούμε για τα φύλλα των αντιπάλων μας.

Έρευνα του Πανεπιστημίου Trufts των ΗΠΑ αποκαλύπτει πως τα χέρια μας είναι εξίσου σημαντικά με το πρόσωπό μας και κάποιες φορές μάλιστα προδίδουν περισσότερα στοιχεία.

Οι ερευνητές μελέτησαν τρεις διαφορετικές έρευνες κατά τις οποίες οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν 20 mini video διάρκειας δύο δευτερολέπτων το καθένα και  έπρεπε να καταλάβουν τι κρατάνε οι παίκτες πόκερ που εμφανιζόντουσαν παρακολουθώντας είτε τα χέρια τους, είτε το πρόσωπό τους.

Πολλές από τις απαντήσεις τους που στηρίχτηκαν στις αντιδράσεις του προσώπου αποδείχτηκαν λανθασμένες ενώ όσοι κοίταζαν τα χέρια των παικτών έδωσαν πολύ περισσότερες εύστοχες απαντήσεις.

Οι ερευνητές δήλωσαν πως αυτή η άσκηση βοήθησε να καταλήξουν στο συμπέρασμα πως η κίνηση των παικτών και των χεριών τους συγκεκριμένα προσφέρει πολύ σημαντικές πληροφορίες και αυτό το στοιχείο δεν θα πρέπει να περνάει αδιάφορο από κανέναν παίκτη πόκερ που παίρνει σοβαρά το παιχνίδι.

“Αν και οι επαγγελματίες παίκτες πόκερ μπορεί να είναι ικανοί να ελέγχουν τις κινήσεις του προσώπου τους, οι κινήσεις των χεριών τους μπορεί να προδώσουν το παιχνίδι τους’’.

Έτσι μπορείτε να πάρετε στοιχεία για το φύλλο του αντιπάλου σας παρατηρώντας απλά τις κινήσεις του την ώρα που σπρώχνει τις μάρκες του στο κέντρο του τραπεζιού.

Πλέον δεν αρκεί το poker face, πρέπει να έχετε...poker body!

http://www.pokerlobbygr.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top