Ειδική ομάδα που έχει φτιάξει λέει πως ο κίνδυνος δεν είναι ένας αστεροειδής αλλά ο...



 ίδιος ο άνθρωπος!

Ομάδα 27 επιστημόνων από τα Πανεπιστήμια Oxford, Imperial, Harvard και Berkeley, με επικεφαλής τον αστρονόμο Martin Rees αλλά και τον Stephen Hawking, συγκεντρώθηκαν στο Κέντρο του Κάμπριτζ για την Μελέτη των Υπαρκτών Κινδύνων. Εκεί, προσπάθησαν να κάνουν μια λίστα με πιθανούς κινδύνους που θα σήμαιναν το τέλος του πλανήτη μας. Και σύμφωνα με τα συμπεράσματα τους, μπορούμε να πούμε πως το μέλλον της Γης δεν φαίνεται και πάρα πολύ λαμπρό!

Η λίστα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, διαδικτυακή επίθεση από τρομοκράτες για να δημιουργήσουν παγκόσμιο χάος, ασθένειες φτιαγμένες σε εργαστήρια που θα απελευθερώνονται στο κοινό και κομπιούτερ δολοφόνους.

Όλοι οι επιστήμονες της ομάδας συμφωνούν πως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον πλανήτη δεν είναι ένας σεισμός, ένας αστεροειδής ή ένα τεράστιο τσουνάμι αλλά ο ίδιος ο άνθρωπος. Η ομάδα θα συνεχίσει τις έρευνες και σκοπεύει κάποια στιγμή να δώσει αναλυτική αναφορά για το ποιοι είναι πραγματικά οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας.

kamarinia.gr


1 σχόλια:

  1. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ" (μεταφορα απο αλλον τοιχο)

    αγαπητοι θαπροσπαθησω να απαντησω

    (παρολο που ηθελα ναεπιβαλω "αφωνεια" στην παρουσιαμου και να παρακολουθω μονον τα σχολια των αγαπημενων φιλων "συνσχολιαστων")

    οταν πριν απο λιγους μηνες περασε νομος με τον οποιο ειμαστε εν δυναμει ολοι δοτες οργανων με την εγκεφαλικη νεκρωση μας τοτε νασαι σιγουρος οτι ο νομος θα καλυπτει την οποια ενεργεια τους (κατακριτεα μεν νομοτυπη δε....)

    οταν πριν απο λιγα χρονια ο αγαπημενος σε ολους αρχιεπισκοπος Χριστοδουλος ετρεχε στην αμερικη για να προμηθεφθει οργανα για να ζησει χωρις να γνωριζει απο που και ποιου παιδικου κορμιου προερχοντουσαν νασαι σιγουρος οτι η ηθικη πλευρα καλυφθηκε απο αυτην την ενεργεια του (κατακριτεα μεν ηθικοπλαστικη δε...)

    Δυστυχως ουτε τοτε ουτε πριν και στις δυο προαναφερομενες αποφασεις δεν ειδα δεν ακουσα δεν εγινε η παραμικρη ενεργεια ωστε να δημιουργηθει το ηθικον ερισμα της απορριψης των και τελικα να μην γινουν αποδεκτες απο την κοινωνια μας....

    Αυτη την στιγμη σε αυτην την παρηκμασμενη και σε αυτην την ανηθικη ανθρωποτηταπου οι τηλεορασεις του συστηματος δειχνουν ανταρτες στην Συρια να τρωνε ωμα την καρδια και το συκωτι του αντιπαλου τους εισαι της ιδεεας οτι προκειται να ασχοληθει καποιος με την τυχη αυτων των δυστυχων ψυχων ασχετα απο την γενεαλογικη προελευση τους και την τρισαθλια ουτως 'η αλλοιως ζωης των...

    προσωπικα δεν μπορω να αντεξω ουτε ακομη και σαν αληθεια την περιπτωση του μικρου κινεζου που του αφαιρεσαν τα ματια κ.τ.λ.+κ.τ.λ.

    οπως ουτε μπορω να δεχθω αυτον τον καννιβαλισμο των ληπτεων αυτων των οργανων (και ας κανουν ταχατες οτι δεν γνωριζουν απο που προερχονται τα μοσχευματα...)

    μην ξεχνατε οτι ο παραγομενος συναισθηματισμος απο τετοιες βαρβαροτητες μπορει να ΜΗΝ ειναι ανεκτος απο ολους τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και γιαυτο προσπαθουν να αποφυγουν την εμπλοκη τους ακομη και την απασχοληση της σκεψης τους με την εξιχνιαση της αληθειας και του βαθους του θεματος....

    Δεν θελω να προχωρησω αλλο διοτι και η ψυχη μου βαραινει και η ψυχολογικη μου διαθεσηαρωσταινει με την καταρα που λεγεται μεταμοσχευση

    δηλαδη οι εγχειρησεις για να βγαζουν λεφτα οι γιατροι διοτι τα μαυρα (καταμαυρα) λεφτα των αμβλωσεων (δηλαδη της αρνησης στην ζωη μιας ψυχης...και το ξεπλυμμα καρματος ...) ηταν λιγα και επρεπε να βγαζουν περισσοτερα!!!

    καλη τυχη και καλη συνεχεια σε αυτες τις παιδικες ψυχες που τους ελαχε να ζησουν και να βιωσουν τετοια βαναυση/απανθρωπη/βαρβαρη/καννιβαλιστικη συμπεριφορα απο ....διαβασμενους/μοφωμενους.."επιστημονες"...!!!

    Δυστυχως το χασαμε το παιχνιδι της Ζωης γιαυτο και χρειαζομαστε reset για να κανουμε ...επανεκκινηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top