Ξέρετε τι λένε για εμάς τις γυναίκες; Ότι είμαστε κουτσομπόλες και ότι μιλάμε (αναλύουμε) πολύ...
Δεν θα συμφωνήσω απαραίτητα με το πρώτο, είμαι βέβαιη, ωστόσο, για το δεύτερο. Ειδικά, όταν η κουβέντα αφορά τα συναισθηματικά.

Όταν οι φιλενάδες θα βρεθούν για καφέ ή θα πιάσουν το τηλέφωνο αποκλείεται να μην αναφερθούν, έστω και λίγο, σε γκόμενους, συζύγους, σχέσεις, ραντεβού… Και δεν θα διστάσουν, επίσης, να μιλήσουν ανοιχτά για τη σεξουαλική τους ζωή.

Τι συζητάνε, λοιπόν, οι γυναίκες όταν μιλάνε για το sex;

Το μέγεθος μετράει: Τουλάχιστον, στις γυναικείες κουβέντες. Και μπορώ να πω ότι μας πιάνει μια διακριτικότητα όταν η αυτή η συζήτηση αφορά τους συντρόφους ή συζύγους μας, αλλά όταν μιλάμε για «πρώην» όλα, από το μέγεθος μέχρι το σχήμα και κάθε πιθανή δυσλειτουργία, βγαίνουν στη φόρα!

Οργασμός: Αν δεν συζητήσουν οι γυναίκες μεταξύ τους το φλέγον ζήτημα της γυναικείας απόλαυσης, τι θα συζητήσουν δηλαδή; Μοιραστείτε ιδέες και εμπειρίες, κορίτσια!

Αποδόσεις: Δεν είναι μόνο το μέγεθος, είναι η συνολική σεξουαλική απόδοση του συντρόφου που μπαίνει στο μικροσκόπιο. Ε, άμα, το κάνει καλά δεν θα το καυχηθείς;

Σεξουαλικές φαντασιώσεις: Μπορεί συχνά να διστάζουμε να τις εκφράσουμε στο σύντροφό μας, αλλά στις φίλες μας ποτέ!

«Περιπετειούλες» και φλερτ: Αυτά που δεν πρέπει να μάθει εκείνος, τα μαθαίνουν οι φίλες σου. Αλλά ακόμα και αν είσαι πιστή σαν Πηνελόπη, μια καινούργια σεξουαλική εμπειρία, όπως το ότι δοκιμάσατε με το σύντροφό σου καινούργιες στάσεις ή ότι το κάνατε σε κάποιο παράξενο μέρος, είναι θέμα προς συζήτηση.

Ανησυχίες: Οι γυναίκες ξέρουν να μοιράζονται τις ανησυχίες και τα προβλήματά τους (πιο εύκολα τουλάχιστον από τους άντρες). Θέματα γυναικολογικής φύσεως, περίεργες αλλαγές στη συμπεριφορά του συντρόφου, πράγματα που τις στρεσάρουν, αναφορικά πάντα με τη σεξουαλική τους ζωή, δεν θα τα αφήσουν χωρίς να πάρουν κάποια συμβουλή.

Τι τους αρέσει και τι δεν τους αρέσει: Το πιο απλό και το πιο λογικό. Οι γυναίκες συζητάνε μεταξύ τους ό,τι απολαμβάνουν περισσότερο και ό,τι σιχαίνονται στο sex.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top