Η διάσημη ηθοποιός και ακτιβίστρια αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της διαταραχής που προσπαθούσε να κρύψει.


Μιλώντας στο περιοδικό "People", η Ντάριλ Χάνα αποκαλύπτει ότι διαγνώστηκε με αυτισμό όταν ήταν παιδί και χρειάστηκε να παλέψει με μια "εξουθενωτική συστολή" που προέκυψε ως συνέπεια της διαταραχής, όλα τα χρόνια της ζωή της...
Στα 52 της χρόνια σήμερα, η ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από τους ρόλους της στις ταινίες "Η Γοργόνα", "Μπλέιντ Ράνερ", "Γουολ Στριτ", "Ανθισμένες Μανόλιες", "Κιλ Μπιλ" κ. α., αντιμετωπίζει πολύ ομαλά τα όποια συμπτώματα.
"Δεν υπήρξα ποτέ άνετη να βρίσκομαι στο επίκεντρο της προσοχής", παραδέχτηκε η ξανθιά ηθοποιός που μεταξύ άλλων έβγαινε κάποια περίοδο με τον Τζον Κένεντι Τζούνιoρ, προσθέτοντας ότι "όλο αυτό τη φρίκαρε τελείως".
Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο, η Χάνα θυμάται τις στιγμές που ντρεπόταν τόσο πολύ που το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι να κουνά το κεφάλι της ρυθμικά μπρος πίσω, επί ώρα, συνέχεια. Τον καιρό που ξεκινούσε στη βιομηχανία η Ντάριλ ήταν έφηβη και έκρυβε τον αυτισμό της από τους παραγωγούς αρνούμενη, όμως, πάντα να κάνει συνεντεύξεις ή να συμμετέχει σε προωθητικές ενέργειες για διάφορες ταινίες "όχι γιατί ήμουν υπεράνω, αλλά γιατί έτρεμα από φόβο", όπως παραδέχτηκε η ίδια.
Από την συγκλονιστική της ερμηνεία στο Kill Bill


Πηγή: Ντάριλ Χάνα: H ξανθιά «θεά» και η άγνωστη μάχη της με τον αυτισμό | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/123837#ixzz2gCjw7Ous0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top