H Εθνική μας αποχαιρετά το Ευρωμπάσκετ Στη δεύτερη παράταση ηττήθηκε η Εθνική μας στο ματς με την Κροατία, με τελικό σκορ 92-88.
Η Εθνική μας κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν κατόρθωσε να νικήσει την Κροατία, έχοντας για μία ακόμα φορά μεγάλο πρόβλημα στα ριμπάουντ και κακή καθοδήγηση από τον πάγκο.

Κατά αυτόν τον τρόπο, η Εθνική μας αποχαιρετά το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, έχοντας δύο ήττες και μία νίκη στη δεύτερη φάση. Αναλυτικά, στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν κλειστό με την Κροατία να έχει μια μικρή διαφορά στην πρώτη περίοδο, την Εθνική μας όμως μετά το 15ο λεπτό να ανακτά την πρωτοβουλία των κινήσεων και να παίρνει μια διαφορά που έφτασε μέχρι και στους 5 πόντους. Οι Κροάτες όμως επέστρεψαν και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 36-34. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κροατία μπήκε δυνατά και πήρε μια διαφορά 6 πόντων την οποία όμως η ΕΘνική μας κατάφερε να μαζέψει. Έτσι, το παιχνίδι πήγε πόντο-πόντο μέχρι το τέλος, όπου ένα τρίποντο του Ζήση στην τελευταία επίθεση, ισοφάρισε το ματς για την Επίσημη.

www.dikaiologitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top