Χρειάζεστε κάτι για να περάσει η ώρα ενώ ξεκουράζεστε από τις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού  στο Grand Theft Auto 5; Η Rockstar Games έβγαλε δύο δωρεάν εφαρμογές για το τελευταίο σκέλος του παιχνιδιού.

Η εφαρμογή iFruit είναι εδώ για να είστε σε θέση να παρακολουθείτε την εικονική εγκληματική σας καριέρα, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το όχημά σας και να εκπαιδεύσετε το σκύλο του πρωταγωνιστή. Το Los Santos Customs, σας επιτρέπει να βελτιώσετε το μοτέρ του οχήματός σας, ή την εμφάνισή του, μέχρι να είναι έτοιμο για “τσάρκα” στα λημέρια του GTA 5 ή του GTA: Online. Φροντίστε το σκύλο Chop στον εκπαιδευτή ζώων και αυτός θα βρεί για εσάς, πιο εύκολα κρυμμένα αντικείμενα, μέσα στο παιχνίδι. Η εφαρμογή iFruit είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές iOS αυτή τη στιγμή, αλλά οι αντίστοιχες για τα  AndroidWindows Phone,και PlayStation Vita είναι καθ ‘οδόν.
Υπάρχει επίσης μια e-έκδοση του εγχειριδίου του παιχνιδιού, γιατί η Rockstar δεν μπορούσε να χωρέσει το 100-σέλιδο manual στη συσκευασία του παιχνιδιού. Επιπλέον, θα διαθέτει ένα διαδραστικό χάρτη, που είναι ήδη διαθέσιμος στο App Store.
grand-theft-auto-v-ifruit-app-chop

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top