Προσδεθείτε γιατί το FOX εγκαινιάζει τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τον πιο δυνατό τρόπο! Το 3ο κεφάλαιο της ιστορίας του «Homeland» θα ξεδιπλωθεί αποκλειστικά στο FΟΧ, λίγες μόνο ώρες μετά την επίσημη αμερικανική πρεμιέρα!


Με υπεύθυνους παραγωγής τους Alex Gansa, Howard Gordon, και Gideon Raff, το, αναγνωρισμένο από τους κριτικούς, Homeland θεωρείται μία από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών. Βασισμένη στην πρωτότυπη ισραηλινή σειρά «Prisoners of War», η 3η σεζόν ξεκινά την επομένη της τρομοκρατικής επίθεσης που αποδεκάτισε την αμερικανική υπηρεσία κατασκοπείας (CIA) και πυροδότησε ένα παγκόσμιο κυνηγητό για την εύρεση του τρομοκράτη που ευθύνεται για το δολοφονικό χτύπημα.

Όσο η Carrie (Claire Danes) και ο Saul (Mandy Patinkin) προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια της κατεστραμμένης προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής, παρασύρονται στην πολιτική και δημοσιογραφική θύελλα που ακολουθεί της επίθεσης. Η επόμενη μέρα βρίσκει το Nicholas Brody (Damian Lewis) ως βασικό ύποπτο και κεντρικό πρόσωπο στο μεγάλο ανθρωποκυνηγητό από τις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες.

Η πρεμιέρα του 3ου κύκλου «Homeland» έρχεται αποκλειστικά στο FOX, λίγες μόνο ώρες μετά την πρώτη προβολή στην Αμερική!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 21.30

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

FALLING SKIES 3

Με την είδηση της ανανέωσης του «Falling Skies» για 4η σεζόν, το FOX φέρνει τα επεισόδια του 3ου κύκλου της μοναδικής σειράς επιστημονικής φαντασίας.

Με υπεύθυνο παραγωγής τον Steven Spielberg και πρωταγωνιστές τους Noah Wyle και Moon Bloodwood, η 3η σεζόν έρχεται πρώτη στην τηλεθέαση της αμερικάνικης καλωδιακής τηλεόρασης. Η σειρά έχει να κάνει με τη συναρπαστική ιστορία της ζωής και της επιβίωσης την επομένη μέρα μιας καταστροφικής εξωγήινης επίθεσης. Ο Noah Wyle υποδύεται τον Tom Mason, έναν καθηγητή πανεπιστημίου που γίνεται ηγέτης της αντίστασης μετά τη μαζική εισβολή της εξωγήινης δύναμης. Μετά το φινάλε της 2ης σεζόν, έχουν μείνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Ποια είναι η κατάσταση του Hall μετά την εμφύτευση ενός eye-worm; (μικρό 6-ποδο βιομηχανικό έντομο που εισχωρεί κάτω από το δέρμα του θύματος επηρεάζοντας τις αισθήσεις του). Ποιοι είναι οι νέοι εξωγήινοι που αποκαλύπτονται και ποιες οι συμμαχίες τους; Πώς προχωράει η εγκυμοσύνη της Anna και ποιες οι δυνατότητες των τοπικών δυνάμεων Espeni και Rebel Skitter τώρα που οι αρχηγοί τους είναι νεκροί;

Συντονιστείτε στο FOX για την επική πρεμιέρα του 3ου κύκλου και μάθετε τα πάντα!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 21.30

newsbeast.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top