Ένα θέμα που έχει ανοίξει στο παρελθόν και μόλις θα αποδείξουμε την αλήθεια! Η πολιτική και οι όροι του facebook αλλάζουν συνεχώς. Μόλις ανεβάσαμε μια φωτογραφία στο προφιλ μας για να κάνουμε την δοκιμή.
Η φωτογραφία φαίνεται κανονικά όπως βλέπετε παρακάτω:


Κάνουμε δεξί κλικ στη φωτογραφία και επιλέγουμε "Αντιγραφή διεύθυνσης URL εικόνας". Έπειτα κάνουμε επικόλληση σε ένα νέο tab και το αποτέλεσμα είναι πάλι η ίδια φωτόγραφία. Κρατήστε αυτό το tab!


Μετά πάμε στην φωτογραφία στο προφιλ μας και κάτω κάτω στην δεξιά στήλη επιλέγουμε "Διαγράψτε αυτή τη φωτογραφία". Τι περιμένουμε να μην μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να την δεί... :)


Δοκιμάστε να πάτε στο tab που είμαστε με την ίδια φωτογραφία και κάντε ένα refresh το περιεχόμενο της σελίδας...δείτε λοιπόν οτι ΔΕΝ διαγράφτηκε και ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ έχει κρατήσει τον σύνδεσμο αυτό μπορεί να την δεί!

Ας προσέχουμε λίγο παραπάνω λοιπόν τι ανεβάζουμε στο facebook και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που χρησιμοποιούμε γιατί δεν είμαστε admin, αυτοί ορίζουν το πως θα λειτουργεί και είμαστε υποχρεωμένοι να τα γνωρίζουμε για να μην βλάψουμε τον ίδιο μας τον εαυτό στο μέλλον!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top