Το να καταστρέφει κάποιος το πολυτελές σπορ αυτοκίνητό του με βαριοπούλα, δεν είναι και το πιο συνηθισμένο. Ακόμα όμως και αυτή η ακραία αντίδραση είχε βρει εφαρμογή δύο φορές στην Κίνα. Αυτό….

προσπάθησε να μιμηθεί και ο Ιρανικής καταγωγής επιχειρηματίας, Pourmohseni Hadi, για να αντιδράσει για το προβληματικό του αυτοκίνητο, μια BMW M6 προηγούμενης γενιάς που αγόρασε από ντίλερ της γερμανικής φίρμας στην Ιταλία.
Σύμφωνα με αναφορά της Bild, ο επιχειρηματίας παραπονιόταν για κραδασμούς, τριγμούς και διάφορους άλλους θορύβους κατά την αλλαγή σχέσεων στο κιβώτιο ταχυτήτων, πράγμα που δεν μπόρεσε να λυθεί σε 10 επισκέψεις που έκανε στα κέντρα επισκευής της BMW Ιταλίας. Ευθύνη για το πρόβλημα, δεν αναλαμβάνει ούτε η BMW Ιταλίας ούτε η BMW Γερμανίας, οπότε ο κ. Pourmohseni Hadi θα ακολουθήσει την δικαστική οδό.
Μέχρι τότε όμως θα περάσουν εφτά με δέκα χρόνια και ο αγανακτισμένος ιδιοκτήτης της ελαττωματικής M6 ήθελε να αντιδράσει για να δημιουργήσει σάλο. Χαριστική βολή για την ακραία αντίδρασή του αποτέλεσε η μη απαντημένη επιστολή του στα κεντρικά γραφεία της BMW. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει το πρόβλημα του «εκτελώντας» την BMW M6 του έξω από την διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης.
Και έχει και συνέχεια στο πρόγραμμα της διαμαρτυρίας του, μιας και ο ίδιος αναφέρει ότι θα την ξαναφτιάξει την M6 για να πάει να την ξαναδιαλύσει έξω από το Γερμανικό Κοινοβούλιο στο Βερολίνο.



trelokouneli.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top